Visualització de contingut web

Esport a l'Escola

L'objectiu del programa Esport a l'Escola és fomentar la pràctica de l'activitat física i el coneixement i divulgació de modalitats esportives en l'àmbit escolar, a més de formar en hàbits saludables i educació en valors.

Es realitza en Centres Educatius Promotors de l'Activitat Física i l'Esport- CEPAFE i va dirigit a alumnes que cursen 5t o 6t d'Educació Primària, i 1r i 2n d' ESO.

Es va iniciar en el primer trimestre del curs 2016-2017, i es desenvolupa a través d'una unitat didàctica que consta de sis sessions teoricopràctiques a desenvolupar en cada centre durant l'horari de classe d'educació física, on assisteix un tècnic titulat de la federació esportiva corresponent per a impartir-les en col·laboració i coordinació amb el professor d'educació física del centre. El material utilitzat es aportat per la federació corresponent.

Les modalitats esportives que s'oferixen són: atletisme, escacs, handbol, bàdminton, beisbol i sofbol, esgrima, hoquei, judo, orientació, pàdel, rugbi, salvament i socorrisme, tenis taula, triatló, voleibol i esports adaptats.

El programa és gratuït per al centre CEPAFE i la Generalitat subvenciona a cada federació esportiva els gastos dels tècnics esportius i del material necessari.

Enllaç amb ajudes a federacions esportives