novetats

« Ves enrere

DECRET 2/2018, de 12 de gener, del Consell, pel qual es regulen les entitats esportives de la Comunitat Valenciana

DECRET 2/2018, de 12 de gener, del Consell, pel qual es regulen les entitats esportives de la Comunitat Valenciana

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport va publicar el dia 19 de gener, en el DOCV, Decret 2/2018, de 12 de gener, del Consell, en el que es desenvolupen els requisits legals que han de complir totes les entitats esportives de la Comunitat Valenciana.

Aquest decret té per objecte regular les entitats esportives de la Comunitat Valenciana, de conformitat amb el que disposa la Llei 2/2011, de 22 de març, de la Generalitat, de l'esport i l'activitat física de la Comunitat Valenciana. Va dirigit als clubs esportius, les federacions esportives, els grups de recreació esportiva, les agrupacions de recreació esportiva, les seccions esportives d'altres entitats, les seccions de recreació esportiva d'altres entitats, les societats anònimes esportives i les associacions de federacions esportives. Entre d'altres, posa un especial èmfasi en:

- Les entitats esportives s'hauran d'inscriure en el Registre d'Entitats Esportives de la Comunitat Valenciana per a ser reconegudes com a tals

- Programes esportius i plans d'acció positiva d'igualtat entre sexes.

- Igualtat en òrgans de representació i govern de les entitats esportives.

- Ús del valencià

Ací podeu consultar la publicació completa.