novetats

« Ves enrere

Presentació del llibre il·lustrat "Paco Cabanes, el Genovés: l'heroi esportiu dels valencians"

Presentació del llibre il·lustrat "Paco Cabanes, el Genovés: l'heroi esportiu dels valencians"

El divendres 15 de desembre a les 21:00 a la Marina (Casa Municipal de Cultura de El Puig), es durà a terme l'acte de presentació del llibre il·lustrat: Paco Cabanes, El Genovés: l'Heroi Esportiu dels Valencians.


La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i la Universitat de València mitjançant la Càtedra de Pilota Valenciana han editat aquest llibre il·lustrat amb l'objecte d'acostar a l'alumnat d'Educació Primària i Secundària una figura mítica de la pilota i del poble valencià, Paco Cabanes, el Genovés, i alhora, contribuir a augmentar el coneixement i la pràctica de l'esport de la pilota valenciana.


Amb aquest material didàctic, vol col·laborar en el fet que els nostres joves estudiants valoren la importància que el nostre esport nacional té com a llegat dels nostres avantpassats alhora que l'aprenguen, el practiquen i coneguen els efectes beneficiosos que la pràctica regular de l'esport té sobre les condicions de salut, individual i col·lectiva, i la qualitat de vida.


Aquest material és una eina didàctica que el professorat i qualsevol formador de pilota valenciana, el poden utilitzar de la forma que creguen més convenient dins del procés d'ensenyament-aprenentatge. És per a això que ha estat concebut. També han editat una tirada d'exemplars que arribarà a poc a poc a tots els centres educatius per tal que l'alumnat el puga manipular. Són conscients que el nivell d'aprenentatge augmenta a mesura que hi participen més sentits en el procés.


En la presentació participaran:
Lluïsa Salvador, Alcaldessa de l'Ajuntament del Puig
Marc Oriola, Regidor de Cultura de l'Ajntament del Puig
Paco Cabanes ‘El Genovés', protagonista
Sergi Durbà, Autor del llibre
David Sarasol, Autor del llibre
Manel Reig, Departament de Coordinació de Pilota Valenciana de la Conselleria
Vicent Tomàs, President de la Penya de Pilotaris Amics del Frontó del Puig