novetats

« Ves enrere

S'inicia el programa Pilota a l'Escola del curs 2017-2018

S'inicia el programa Pilota a l'Escola del curs 2017-2018

Un any més, el programa Pilota a l'Escola impulsat per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport junt amb la Federació de Pilota Valenciana es du a terme.

Desde fa tres anys, aquest programa ha experimentat millores quantitatives i qualitatives. Prova d'això és que el nombre de centres escolars sol·licitats ha crescut fins als 423, que són els que l'han demanat enguany. Aquest fet demostra que la Conselleria aposta per l'esport escolar i la pilota valenciana i ofereix recursos als docents perquè puguen donar a conèixer als alumnes el nostre esport.

Dimarts passat va començar aquesta nova edició al Saló de Graus de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, amb la jornada de formació de la plantilla de tècnics i professionals, que enguany ronda les 50 persones il·lusionades i entusiasmades en dur a terme aquest programa. El Coordinador de Pilota Valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner, es va encarregar de donar la benvinguda als nous membres.