El model esportiu valencià atén l'esport de competició i, especialment, l'esport de base per a atendre les necessitats pròximes de la ciutadania.

La promoció de l'activitat física forma part dels eixos bàsics perquè la societat assolisca nivells òptims en valors associats amb la convivència, la igualtat de gènere, la integració de totes les persones, la incentivació d'hàbits saludables, el manteniment de la nostra cultura i el respecte al medi ambient.

Formació, oci, rendiment i potenciació de la xarxa d'entitats d'esport de base són els puntals bàsics d'actuació en aquesta matèria per part de la Direcció General d'Esport.

NOVETATS

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS A ENTITATS QUE PROMOCIONEN LA INTEGRACIÓ A TRAVÉS DE L'ACTIVITAT FÍSICA I L'ESPORT 2018

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS A ENTITATS QUE PROMOCIONEN LA INTEGRACIÓ DELS COL·LECTIUS DE LA DIVERSITAT A TRAVÉS DE L'ACTIVITAT FÍSICA I L'ESPORT 2018

Publicada la convocatòria de subvencions per a l'any 2018

 

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 15 de maig de 2018

CONVOCATÒRIA DE BEQUES ACADEMICO-ESPORTIVES PER A ESPORTISTES D'ELIT CV 2018

CONVOCATÒRIA DE BEQUES ACADEMICO-ESPORTIVES PER A ESPORTISTES D'ELIT CV 2018

Publicada la convocatòria de beques academico-esportives per a Esportistes d'Elit de la Comunitat Valenciana per a l'any 2018

Avui divendres 27 d'abril s'ha publicat en el DOGV la resolució de 19 d'abril de 2018 de la Direcció general d'Esport, per la qual es convoquen beques academico-esportives per a esportistes d'elit de la Comunitat Valenciana per a l'any 2018.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 10 de maig de 2018

CONVOCATÒRIA D'AJUDES PER A SELECCIONS DE LA COMUNITAT VALENCIANA 2018

CONVOCATÒRIA D'AJUDES PER A SELECCIONS DE LA COMUNITAT VALENCIANA 2018

Publicada la convocatòria d'ajudes per a Seleccions de la Comunitat Valenciana de l'any 2018

Avui dilluns 16 d'abril s'ha publicat en el DOGV la resolució de 28 de març de 2018 de la Direcció general d'Esport, per la qual es convoquen subvencions destinades a les federacions esportives amb participació com a seleccions de la Comunitat Valenciana en els campionats d'Espanya per a l'any 2018.

El termini de presentació finalitza el 30 d'abril de 2018.