El model esportiu valencià atén l'esport de competició i, especialment, l'esport de base per a atendre les necessitats pròximes de la ciutadania.

La promoció de l'activitat física forma part dels eixos bàsics perquè la societat assolisca nivells òptims en valors associats amb la convivència, la igualtat de gènere, la integració de totes les persones, la incentivació d'hàbits saludables, el manteniment de la nostra cultura i el respecte al medi ambient.

Formació, oci, rendiment i potenciació de la xarxa d'entitats d'esport de base són els puntals bàsics d'actuació en aquesta matèria per part de la Direcció General d'Esport.

NOVETATS

BEQUES PROFESSIONALS

BEQUES PROFESSIONALS

ACTES I LLISTATS D'ADMESOS: 

Acta nº 2 Aprovació llistes provisionals d'admesos

Llista provisional de baremació beques professionals DG d'Esport. 

El termini d'al·legacions finalitza el 2 d'abril de 2018

 

JORNADA: "ERASMUS+ ESPORT"

JORNADA: "ERASMUS+ ESPORT"

Jornada formativa destinada a presentar la convocatòria de subvencions europees Erasmus+ orientada a la realització de projectes relacionats amb l'esport.

  • València: dimarts 6 de març - 10 a 14.00 h (Sala Mesquita - Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport - Avgda. de Campanar, 32).
  • Més informació, programa i inscripcions:

       - Erasmus+ Esport

 

Projectes europeus: Erasmus + Sport

Projectes europeus: Erasmus + Sport

 

Presentació de la sol·licitud dels dos projectes fins: 5 d'abril de 2018
 

Partner Search - País Basc


La Direcció d'Activitat Física i Esport del País Basc busca socis per al projecte denominat "European Data on Sport and Physical Activity", l'objectiu és el d'augmentar la quantitat i qualitat de les dades disponibles en relació amb l'esport a nivell regional i nacional, ja que en ocasions la manca de dades dificulta a les autoritats públiques el desenvolupament de polítiques i iniciatives esportives de bona qualitat. Amb això es pretén definir i desenvolupar un conjunt d'indicadors comuns que seran aplicats per les regions participants i els estats membres, per després bolcar-se en una plataforma en línia compartida, juntament amb el disseny de la metodologia utilitzada per expandir la xarxa a altres regions europees i estats membres.

 

Més informació

 

Partner Search - East of England


La regió East of England, concretament al comtat de Suffolk, busca socis europeus per promoure l'ús de l'activitat física com una eina per abordar l'ansietat i millorar els èxits educatius dels alumnes de 14 a 16 anys en període d'exàmens. Amb això, es pretén identificar i provar quins són els millors models d'inversió educativa, així com conscienciar sobre la importància de l'activitat física en aquest punt clau de transició per a nens / adults joves, destacant la transcendència de reduir les conductes sedentàries entre els escolars i el paper de l'activitat física en l'assoliment educatiu. Per assolir aquest objectiu, el projecte pretén desenvolupar un model de bones pràctiques estratègiques i operatives que pugui ser replicat per les autoritats locals o parts interessades.

 

Més informació