Organismes

Portals

Dossier de cicle formatiu

Ves enrere OLIS D'OLIVA I VINS

OLIS D'OLIVA I VINS

FAMÍLIA PROFESSIONAL: Indústries alimentàries



Grau Mitjà 2000 hores



QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR

Cellerer, elaborador de vins, caves, sidra i altres begudes i derivats. Mestre d'almàssera, extractora i refinat d'olis d'oliva. Recepcionista de matèries primeres. Operador de secció d'embotellat i/o envasament. Auxiliar de laboratori en almàsseres i cellers. Auxiliar de control de qualitat en almàsseres i cellers. Comercial d'almàsseres i cellers.



MÒDULS PROFESSIONALS

  • Primer curs
    • 0316 Matèries primeres i productes en la indústria oleícola, vinícola i d'altres begudes
    • 0317 Extracció d'olis d'oliva
    • 0318 Elaboració de vins
    • 0116 Principis de manteniment electromecànic
    • 0030 Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària
    • 0322 Formació i Orientació Laboral
    • CV0001 Anglés Tècnic I-M / Horari reservat per a la docència en anglés
  • Segon curs
    • 0319 Condicionament d'olis d'oliva
    • 0320 Elaboració d'altres begudes i derivats
    • 0321 Anàlisi sensorial
    • 0146 Venda i comercialització de productes alimentaris
    • 0031 Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments
    • 0323 Empresa i iniciativa emprenedora
    • CV0002 Anglés Tècnic II-M / Horari reservat per a la docència en anglés
    • 0324 Formació en el Centres de Treball