Organismes

Portals

Dossier de cicle formatiu

Ves enrere DIRECCIÓ DE CUINA

DIRECCIÓ DE CUINA

FAMÍLIA PROFESSIONAL: Hoteleria i turisme



Grau Superior 2000 hores



QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR

Director d'aliments i begudes. Director de cuina. Cap de producció en cuina. Cap de cuina. Segon cap de cuina. Cap d'operacions de catering. Cap de partida. Cuiner. Encarregat d'economat i celler.



MÒDULS PROFESSIONALS

  • Primer curs
    • Control de l'aprovisionament de matèries primeres.
    • Processos de preelaboració i conservació en cuina.
    • Processos d'elaboració culinària.
    • Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentàries.
    • Anglés.
    • Formació i orientació laboral.
    • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
  • Segon curs
    • Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina.
    • Gestió de la producció en cuina.
    • Gastronomia i nutrició.
    • Recursos humans i direcció d'equips en restauració.
    • Gestió administrativa i comercial en restauració.
    • Empresa i iniciativa emprenedora.
    • Projecte de Direcció de cuina.
    • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
    • Formació en Centres de Treball.