Organismes

Portals

Dossier de cicle formatiu

Ves enrere FORN, REBOSTERIA I CONFITERIA

FORN, REBOSTERIA I CONFITERIA

FAMÍLIA PROFESSIONAL: Indústries alimentàries



Grau Mitjà 2000 hores



QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR

Forner. Elaborador de brioxeria. Elaborador de masses i bases de pizza. Pastisser. Elaborador i decorador de pastissos. Confiter. Reboster. Torroner. Elaborador de caramels i dolços. Elaborador de productes de cacau i xocolate. Xurrer. Galeter. Elaborador de postres en restauració.



MÒDULS PROFESSIONALS

  • Primer curs
    • Matèries primeres i processos en forn, pastisseria i rebosteria.
    • Elaboracions de forn i brioxeria.
    • Processos bàsics de pastisseria i rebosteria.
    • Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària.
    • Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments.
    • Presentació i venda de productes de forn i pastisseria.
    • Formació i orientació laboral.
    • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
  • Segon curs
    • Elaboracions de confiteria i altres especialitats.
    • Postres en restauració.
    • Productes d'obrador.
    • Empresa i iniciativa emprenedora.
    • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
    • Formació en el Centres de Treball: 380 hores