Organismes

Portals

Dossier de cicle formatiu

Ves enrere PROCESSOS I QUALITAT A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA

PROCESSOS I QUALITAT A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA

FAMÍLIA PROFESSIONAL: Indústries alimentàries



Grau Superior 2000 hores



QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR

Cap de línia, planta de fabricació, secció o de magatzem. Cap de torn. Supervisor d'equips, processos i productes. Encarregat de producció. Encarregat d'elaboració de nous productes i desenrotllament de processos. Tècnic en anàlisi d'aliments. Tècnic en anàlisi sensorial. Tècnic en laboratori de control de qualitat. Inspector o auditor de qualitat. Encarregat de la gestió de la seguretat alimentària. Encarregat d'aprovisionaments. Encarregat de la línia d'envasament i embalatge. Encarregat de control ambiental i seguretat laboral. Tècnic comercial.



MÒDULS PROFESSIONALS

  • Primer curs
    • Tecnologia alimentària
    • Biotecnologia alimentària
    • Anàlisi d'aliments
    • Tractaments de preparació i conservació dels aliments
    • Organització de la producció alimentària
    • Manteniment electromecànic en indústries de procés
    • Formació i orientació laboral
    • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés
  • Segon curs
    • Comercialització i logística en la indústria alimentària
    • Gestió de qualitat i ambiental en la indústria alimentària
    • Control microbiològic i sensorial dels aliments
    • Nutrició i seguretat alimentària
    • Processos integrats en la indústria alimentària
    • Innovació alimentària
    • Empresa i iniciativa emprenedora
    • Projecte de Processos i qualitat en la indústria alimentària
    • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés
    • Formació en Centres de Treball