Visualització de contingut web

Grups de Treball i Seminaris

El termini d'inscripció comença el dia 11 de novembre de 2016 i finalitza el 25 de novembre de 2016.

El coordinador del grup de treball o seminari presentarà la sol·licitud de participació en la pàgina web del Servici de Formació del Professorat

El periode de realització del grup de treball o seminari serà des de l'11 de novembre de 2016 al 15 de juny de 2017.

LLISTAT DEFINITIU DE GRUPS DE TREBALL I SEMINARIS nou

Resolució de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Investigació per la qual es publica la llista definitiva de participants de la convocatòria, de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Investigació de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, de grups de treball i seminaris per al curs 2016-2017.

Llistat provisional de grups de treball i seminaris

Ordenats per codi de centre.

Reclamacions: del 17 al 21 de desembre de 2016 mitjançant de l'enviament d'un correu electrònic a l'adreça cefire@gva.es amb l'assumpte: "GRUPS I SEMINARIS"

 

 

PLANTILLA I ORIENTACIONS PER A LA PRESENTACIÓ DE GRUPS DE TREBALL

EXEMPLES DE MATERIALS DE GRUPS DE TREBALL ELABORATS

 

  • http://leer.es/recursos   En aquesta pàgina de recursos es poden accedir a distints materials curriculars corresponents a diverses etapes educatives i matèries. Cada seqüència didàctica es componen d'un material per al docent i altre per a l'alumne en format pdf. Són seqüències didàctiques curtes que podrien ser una part d'una unitat didàctica.
  • http://profundiza.org/  Este portal de la Conselleria d'Educació d'Andalusia ofereix una àmplia varietat de propostes d'Aprenentatge Basat en Projectes (ABP). Està organitzada per nivells i matèries. Sobretot, es mostren els productes dels projectes.
  • http://educalab.es/recursos Des del portal Educalab del Ministeri d'Educació es poden trobar models d'unitats didàctiques, projectes o seqüències didàctiques que poden servir com a referent per a l'elaboració dels materials curriculars com a recursos variats que poden ser incorporats als materials.