Novetats

Inscripció oberta, curs de pensament computacional, programació i robòtica per a Educació Infantil i Educació Primària. Curs distancia amb una sessió presencial en el CEFIRE de València 9 de maig 17h a 20h.

Inscripció oberta, curs de pensament computacional, programació i robòtica per a Educació Infantil i Educació Primària.Curs distancia amb una sessió presencial en el CEFIRE de València 9 de maig 17h a 20h.

III Jornades de la Salut: ús positiu de les TIC

III Jornades de la Salut: ús positiu de les TIC. CEFIRE de Gandia, 13 i 14 febrer, horari de vesprada.

Obert el termini d'inscripció, projecte "Desafio Robot", projecte per a Educació Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

Resolució de la Convocatòria de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Investigació de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de Projectes de Formació en Centres, Grups de Treball i Seminaris per al curs 2017/2018

Resolució de la Convocatòria de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Investigació de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de Projectes de Formació en Centres, Grups de Treball i Seminaris per al curs 2017/2018. Veure en Formació del professorat\Grups de Treball i Seminaris.


Els centres tenen fins al dilluns 18 de desembre per a presentar, per escrit, a la Direcció del CEFIRE que haja valorat la sol·licitud les reclamacions que estimen oportunes.

ESTADES FORMATIVES A L’ESTRANGER

La Secretaria Autonòmica d'Educació i Investigació, mitjançant el Servei de Formació de Professorat, ha organitzat durant l'estiu de 2017 unes estades de formació a Irlanda i Regne Unit per a 600 docents.

Les estades han donat l'oportunitat de realitzar una experiència d'immersió lingüística i han estat distribuïdes en funció de l'etapa educativa i de l'àrea específica del professorat: 250 places per als docents d'Educació Infantil, 200 per al professorat d'Educació Primària i 150 per al professorat d'Educació Secundària.

L'objectiu principal d'aquest programa ha sigut que el professorat valencià conega i actualitze les ferramentes metodològiques pròpies de l'ensenyament de l'anglés en un context intercultural i educatiu.

D'aquesta manera, el nostre professorat s'ha desplaçat a Liverpool, Bournemouth, Manchester, Newcastle, Dublín i Oxford per tal de viure aquesta formació tan enriquidora que de segur ha millorat la competència comunicativa dels participants en aquesta llengua.

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport està molt satisfeta en aquesta iniciativa ja que revertirà a les nostres aules i, per tant, és un pas endavant cap al plurilingüisme en el nostre sistema educatiu.

El següent vídeo és una mostra de com es va viure aquesta experiència: ENLLAÇ VÍDEO

I Congrés d'Educació Física, Neuromotricidad i Aprenentatge, els dies de l'11 al 13 de desembre de 2017, a Guadalajara.

Informació sobre la preinscripció i la matricula per a la formació pedagògica i didàctica

Informació sobre la preinscripció i la matricula per a la formació pedagògica i didàctica conduent a l'obtenció de la certificació oficial que acredite estar en possessió de la formació equivalent a l'exigida en l'article 100 de la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació, per a aquelles persones que, per raons derivades de la seua titulació, no puguen accedir als estudis de màster que habilite per a l'exercici de les professions de professor d'educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyaments d'idiomes, que oferiran les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

RESOLUCIÓ de 25 de setembre de 2017, de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Investigació, per la qual es dicten les instruccions que regulen la formació pedagògica i didàctica conduent a l'obtenció de la certificació oficial que acredite estar en possessió de la formació equivalent a l'exigida en l'article 100 de la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació, per a aquelles persones que, per raons derivades de la seua titulació, no puguen accedir als estudis de màster que habilite per a l'exercici de les professions de professor d'educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyaments d'idiomes, que oferiran les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

Annex I, Titulacions que permeten la docència en Formació Professional.

Annex II, Titulacions que permeten la docència Ensenyaments Esportius de Règim especial.

Informació sobre la preinscripció i matrícula a les universitats

El Servei d'Informàtica per a Centres Educatius inicia les actuacions de Coordinació TIC amb la celebració d'una Jornada de Benvinguda per a Coordinadors/as TIC en diferents seus al llarg de la Comunitat Valenciana.

El Servei d'Informàtica per a Centres Educatius inicia les actuacions de Coordinació TIC amb la celebració d'una Jornada de Benvinguda per a Coordinadors/as TIC en diferents seus al llarg de la Comunitat Valenciana.


Es desenvoluparan durant el mes de setembre a diverses seus al llarg de tota la Comunitat Valenciana. Serà l'ocasió ideal per a conéixer les persones encarregades de la coordinació TIC provincial. En aquestes presentarem notícies i novetats, actuacions que es realitzaran al llarg del curs i es resoldran els dubtes que puguen sorgir tant per noves incorporacions al càrrec com per als coordinadors i coordinadores TIC que ja ho eren en cursos anteriors.

mestreacasa.gva.es/web/coortic/jbenvinguda17-18

Poblado Iberdrola

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, en col·laboració amb la Fundació Iberdrola Espanya, posa en marxa un programa de perfeccionament de les competències en llengua anglesa destinat al professorat funcionari de carrera de l'especialitat d'anglés d'Educació Primària en actiu.

 

Aquest curs tindrà lloc de l'1 al 7 d'agost al poblat d'Iberdrola a Cortes de Pallás (València) i comptarà amb 20 places. El programa inclou pensió completa i acomodació en habitacions dobles dins del Poblat Iberdrola a Cortes de Pallás. El centre compta amb menjador, sales polivalents, aules, zones exteriors i jardins.

 

El període de sol·licituds està obert des de hui 17 fins al 19 de juliol de 2017. Si el nombre de sol·licituds supera el nombre de places, es procedirà a seleccionar els participants mitjançant sorteig.

Aquest sorteig es realitzarà el divendres 21 de juliol de 2017 a les 9:30 a la sala d'actes de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Aquest acte serà públic.

III Conferencia Internacional de Tecnologías Innovadoras

III Conferència Internacional de Tecnologies Innovadores per a persones amb Autisme Congrés ITASD Sota el lema ‘Connectant tecnologies amb persones: Pràctiques basades en l'evidència', la trobada comptarà amb representació de més de 20 països en diferents sessions plenàries, comunicacions i pòsters. A la web www.itasd.org es pot consultar el Programa del congrés.

Mostrant 1 - 20 de 72 resultats
Articles per pàgina 20
de 4