Novetats

Jornadas ExpressArt: Los lenguajes artísticos en el aula de Infantil

Jornades ExpressArt: Els llenguatges artístics a l'Aula d'Infantil. 11 i 12 de maig a València. Inscripció oberta. 

Curso: La utilización de las actividades acuáticas como recurso educativo en Educación Primaria y en Educación Secundaria. Iniciación al waterpolo. La inclusión en el agua.

I Jornada EduSalut. Diabetes: Intervención Educativa.14 de abril del 2018, Valencia. Inscripción abierta.

I Jornada EduSalut. Diabetis: Intervenció Educativa.14 d'abril de 2018, València. Inscripció oberta. 

Inscripció oberta, curs de pensament computacional, programació i robòtica per a Educació Infantil i Educació Primària. Curs distancia amb una sessió presencial en el CEFIRE de València 9 de maig 17h a 20h.

Inscripció oberta, curs de pensament computacional, programació i robòtica per a Educació Infantil i Educació Primària.Curs distancia amb una sessió presencial en el CEFIRE CTEM, dia 9 de maig 17h a 20h.

Plan formativo para la capacitación en valenciano del profesorado interino

 

 

 

Plan formativo para la capacitación en valenciano destinado al profesorado interino inscrito en las bolsas correspondientes de los cuerpos de maestros, de profesores de Educación Secundaria y de profesores Técnicos de Formación Profesional, que haya trabajado durante el curso 2016-2017 o 2017-2018, así como al profesorado de religión de los centros públicos dependientes de la Generalitat Valenciana.  Para más información pincha AQUÍ

 

III Jornades de la Salut: ús positiu de les TIC

III Jornades de la Salut: ús positiu de les TIC. CEFIRE de Gandia, 13 i 14 febrer, horari de vesprada.

Obert el termini d'inscripció, projecte "Desafio Robot", projecte per a Educació Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

Resolució de la Convocatòria de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Investigació de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de Projectes de Formació en Centres, Grups de Treball i Seminaris per al curs 2017/2018

Resolució de la Convocatòria de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Investigació de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de Projectes de Formació en Centres, Grups de Treball i Seminaris per al curs 2017/2018. Veure en Formació del professorat\Grups de Treball i Seminaris.


Els centres tenen fins al dilluns 18 de desembre per a presentar, per escrit, a la Direcció del CEFIRE que haja valorat la sol·licitud les reclamacions que estimen oportunes.

ESTADES FORMATIVES A L’ESTRANGER

La Secretaria Autonòmica d'Educació i Investigació, mitjançant el Servei de Formació de Professorat, ha organitzat durant l'estiu de 2017 unes estades de formació a Irlanda i Regne Unit per a 600 docents.

Les estades han donat l'oportunitat de realitzar una experiència d'immersió lingüística i han estat distribuïdes en funció de l'etapa educativa i de l'àrea específica del professorat: 250 places per als docents d'Educació Infantil, 200 per al professorat d'Educació Primària i 150 per al professorat d'Educació Secundària.

L'objectiu principal d'aquest programa ha sigut que el professorat valencià conega i actualitze les ferramentes metodològiques pròpies de l'ensenyament de l'anglés en un context intercultural i educatiu.

D'aquesta manera, el nostre professorat s'ha desplaçat a Liverpool, Bournemouth, Manchester, Newcastle, Dublín i Oxford per tal de viure aquesta formació tan enriquidora que de segur ha millorat la competència comunicativa dels participants en aquesta llengua.

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport està molt satisfeta en aquesta iniciativa ja que revertirà a les nostres aules i, per tant, és un pas endavant cap al plurilingüisme en el nostre sistema educatiu.

El següent vídeo és una mostra de com es va viure aquesta experiència: ENLLAÇ VÍDEO

I Congrés d'Educació Física, Neuromotricidad i Aprenentatge, els dies de l'11 al 13 de desembre de 2017, a Guadalajara.

Informació sobre la preinscripció i la matricula per a la formació pedagògica i didàctica

Informació sobre la preinscripció i la matricula per a la formació pedagògica i didàctica conduent a l'obtenció de la certificació oficial que acredite estar en possessió de la formació equivalent a l'exigida en l'article 100 de la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació, per a aquelles persones que, per raons derivades de la seua titulació, no puguen accedir als estudis de màster que habilite per a l'exercici de les professions de professor d'educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyaments d'idiomes, que oferiran les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

RESOLUCIÓ de 25 de setembre de 2017, de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Investigació, per la qual es dicten les instruccions que regulen la formació pedagògica i didàctica conduent a l'obtenció de la certificació oficial que acredite estar en possessió de la formació equivalent a l'exigida en l'article 100 de la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació, per a aquelles persones que, per raons derivades de la seua titulació, no puguen accedir als estudis de màster que habilite per a l'exercici de les professions de professor d'educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyaments d'idiomes, que oferiran les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

Annex I, Titulacions que permeten la docència en Formació Professional.

Annex II, Titulacions que permeten la docència Ensenyaments Esportius de Règim especial.

Informació sobre la preinscripció i matrícula a les universitats

El Servei d'Informàtica per a Centres Educatius inicia les actuacions de Coordinació TIC amb la celebració d'una Jornada de Benvinguda per a Coordinadors/as TIC en diferents seus al llarg de la Comunitat Valenciana.

El Servei d'Informàtica per a Centres Educatius inicia les actuacions de Coordinació TIC amb la celebració d'una Jornada de Benvinguda per a Coordinadors/as TIC en diferents seus al llarg de la Comunitat Valenciana.


Es desenvoluparan durant el mes de setembre a diverses seus al llarg de tota la Comunitat Valenciana. Serà l'ocasió ideal per a conéixer les persones encarregades de la coordinació TIC provincial. En aquestes presentarem notícies i novetats, actuacions que es realitzaran al llarg del curs i es resoldran els dubtes que puguen sorgir tant per noves incorporacions al càrrec com per als coordinadors i coordinadores TIC que ja ho eren en cursos anteriors.

mestreacasa.gva.es/web/coortic/jbenvinguda17-18

Mostrant 1 - 20 de 79 resultats
Articles per pàgina 20
de 4