Novetats

Informació sobre la preinscripció i la matricula per a la formació pedagògica i didàctica

Informació sobre la preinscripció i la matricula per a la formació pedagògica i didàctica conduent a l'obtenció de la certificació oficial que acredite estar en possessió de la formació equivalent a l'exigida en l'article 100 de la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació, per a aquelles persones que, per raons derivades de la seua titulació, no puguen accedir als estudis de màster que habilite per a l'exercici de les professions de professor d'educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyaments d'idiomes, que oferiran les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

RESOLUCIÓ de 25 de setembre de 2017, de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Investigació, per la qual es dicten les instruccions que regulen la formació pedagògica i didàctica conduent a l'obtenció de la certificació oficial que acredite estar en possessió de la formació equivalent a l'exigida en l'article 100 de la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació, per a aquelles persones que, per raons derivades de la seua titulació, no puguen accedir als estudis de màster que habilite per a l'exercici de les professions de professor d'educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyaments d'idiomes, que oferiran les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

Annex I, Titulacions que permeten la docència en Formació Professional.

Annex II, Titulacions que permeten la docència Ensenyaments Esportius de Règim especial.

Informació sobre la preinscripció i matrícula a les universitats


El Servei d'Informàtica per a Centres Educatius inicia les actuacions de Coordinació TIC amb la celebració d'una Jornada de Benvinguda per a Coordinadors/as TIC en diferents seus al llarg de la Comunitat Valenciana.

El Servei d'Informàtica per a Centres Educatius inicia les actuacions de Coordinació TIC amb la celebració d'una Jornada de Benvinguda per a Coordinadors/as TIC en diferents seus al llarg de la Comunitat Valenciana.


Es desenvoluparan durant el mes de setembre a diverses seus al llarg de tota la Comunitat Valenciana. Serà l'ocasió ideal per a conéixer les persones encarregades de la coordinació TIC provincial. En aquestes presentarem notícies i novetats, actuacions que es realitzaran al llarg del curs i es resoldran els dubtes que puguen sorgir tant per noves incorporacions al càrrec com per als coordinadors i coordinadores TIC que ja ho eren en cursos anteriors.

mestreacasa.gva.es/web/coortic/jbenvinguda17-18


Poblado Iberdrola

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, en col·laboració amb la Fundació Iberdrola Espanya, posa en marxa un programa de perfeccionament de les competències en llengua anglesa destinat al professorat funcionari de carrera de l'especialitat d'anglés d'Educació Primària en actiu.

 

Aquest curs tindrà lloc de l'1 al 7 d'agost al poblat d'Iberdrola a Cortes de Pallás (València) i comptarà amb 20 places. El programa inclou pensió completa i acomodació en habitacions dobles dins del Poblat Iberdrola a Cortes de Pallás. El centre compta amb menjador, sales polivalents, aules, zones exteriors i jardins.

 

El període de sol·licituds està obert des de hui 17 fins al 19 de juliol de 2017. Si el nombre de sol·licituds supera el nombre de places, es procedirà a seleccionar els participants mitjançant sorteig.

Aquest sorteig es realitzarà el divendres 21 de juliol de 2017 a les 9:30 a la sala d'actes de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Aquest acte serà públic.


III Conferencia Internacional de Tecnologías Innovadoras

III Conferència Internacional de Tecnologies Innovadores per a persones amb Autisme Congrés ITASD Sota el lema ‘Connectant tecnologies amb persones: Pràctiques basades en l'evidència', la trobada comptarà amb representació de més de 20 països en diferents sessions plenàries, comunicacions i pòsters. A la web www.itasd.org es pot consultar el Programa del congrés.


Cloenda Seminaris Coordinació TIC

Jornada de Cloenda dels Seminaris Específics TIC

El dia 8 de Juny celebrarem, en la sala d'actes de la Conselleria d'Educació, a València, la jornada de «Cloenda dels Seminaris de Coordinació TIC 2017. La Dinamització d'un Centre. Propostes i Experiències».

En aquesta jornada s'exposaran els treballs realitzats durant el seminari, que desenvoluparan temàtiques dirigides a la dinamització de les TIC en un centre, tals com l'elaboració del pla TIC, avaluació de la competència digital docent, relacions de la coordinació TIC amb el claustre, eines i estratègies TIC..

Comptarem amb tres ponents vinguts del País Basc, que ens mostraran el Model de Maduresa Tecnològica de Centre Educatiu, que la Consejeria d'Educació, Política Lingüística i Cultura, està desenvolupant en aquesta comunitat:

  • Santiago Sesma, assessor de noves tecnologies en el *Berritzegune central, i coordinador del Model de Maduresa del País Basc.
  • Jon Iñaki Palomero Araluce, cap d'estudis de Sant Adrián *BHI, centre acreditat en el nivell avançat de maduresa TIC.
  • María Yolanda Piñeiro Mariño, membre de l'equip directiu, coordinadora de qualitat, membre del comitè TIC i professora de Matemàtiques i TIC en batxillerat, en el Col·legi Santa Mª de Artagan, centre acreditat en el nivell avançat de maduresa TIC.

Inscripció i programa en:

http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&idioma=va&id=6700528


XVIII Jornades Educatives Ajuntament de Bétera


I Jornades d'Educació Física: El lloc de l'activitat física en l'àmbit educatiu


Lugares de realización de las pruebas de capacitación y maestro del 6 de mayo


S'estan mostrant 1 - 20 de 62 resultats.
Articles per pàgina 20
de 4