Novetats

XII Congrés Internacional sobre l'ensenyament de l'educació física i l'esport escola

   La Conselleria d'Educació estarà present al XII Congrés Internacional sobre l'ensenyament de l'educació física i l'esport escolar que tindrà lloc a Villena del 12 al 15 d'octubre de 2017. La DG d'Esports i el Servei de Formació del Professorat participaran i tindran presència a taules redones, comunicacions i tallers de "Pilota Valenciana" i "Colpbol".  El Congrés està convocat per la FEADEF (Federació Espanyola d'Associacions de Docents d'Educació Física) i coordinat per l'associació ProfeSport, l'Ajuntament de Villena, la Universitat d'Alacant i la Universitat Miguel Hernàndez d'Elx. Tríptic Congrés.
    El Servei de Formació del Professorat ofereix per als docents d'Educació Física GVA de totes les etapes educatives 90 de les 500 places que hi ha disponibles per assistir al Congrés.
 
 

Conferencias matemáticas

Des del Servei de Formació del Professorat volem informar que la Societat d'Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana {C}Al-Khwarizmi organitza un cicle de conferències destinat al professorat d'infantil i primària, amb l'objectiu de proposar estratègies de treball en l'aula per a facilitar la comprensió i els processos d'aprenentatge de les matemàtiques en estes etapes. {C}Davall el títol de  Aproximació a les matemàtiques en l'educació infantil i primària comptarem amb la presència de grans professionals d'aquesta matèria que ens van a suggerir com millorar i avançar en tècniques de càlcul, geometria, etc. per mitjà de materials manipulables propis i enfocaments nous en la classe de matemàtiques.

 


Confirmació de l'assistència a les proves de Capacitació i Diploma de Mestre de Valencià

Confirmació de l'assistència a les proves de Capacitació i Diploma de Mestre de Valencià:

El Servei de Formació del Professorat està elaborant els llistats per a la confirmació d'assistència a les proves. El dia 21 de març s'activarà l'enllaç perquè els participants en els cursos de formació preparatoris puguen realitzar l'esmentada confirmació.


Llocs realització: Capacitació lingüística per a l'Ensenyament en Valencià, Capacitació lingüística per a l'Ensenyament en Llengües Estrangeres i del Diploma de Mestre de Valencià.


Comunicat Urgent: 1a Jornada Autonòmica de Centres Muncipals que havia de tindre lloc demà a la ciutat de Cullera

Comunicat Urgent: 1a Jornada Autonòmica de Centres Muncipals que havia de tindre lloc demà a la ciutat de Cullera

 

El Col·lectiu de Mestres Muncipals, l'Ajuntament de Cullera i la Conselleria d'Educació, Investigació, Cutura i Esport

El Col·lectiu de Mestres Muncipals, l'Ajuntament de Cullera i la Conselleria d'Educació, Investigació, Cutura i Esport

 

Comuniquen

 

Que a causa de la situació meteorològica actual i prevista per a demà dia 20 de gener, i l'alerta roja decretada per neu i temporal a moltes de les comarques del territori valencià, se suspén la 1a Jornada Autonòmica de Centres Municipals que havia de tindre lloc demà a la ciutat de Cullera, fins a una propera convocatòria que se us comunicarà a tots els inscrits a través dels mitjans habituals, pàgina web de Formació del Professorat, Col·lectiu Mestres Municipals, correus electrònics, xarxes socials.

 

Demanem disculpes i lamentem la precipitació de la decisió que s'ha pres, sempre i en tot cas per tal d'evitar situacions perilloses o possibles accidents.


Grups de treball / Seminaris publicació llistes definitives


Ja està disponible en la pàgina web del Servei de Formació del Professorat el formulari que han d'omplir EXCLUSIVAMENT i de manera OBLIGATÒRIA les persones preinscrites en els cursos preparatoris dirigits a l'obtenció de les titulacions administratives de Capacitació lingüística per a l'Ensenyament en Valencià, la Capacitació lingüística per a l'Ensenyament en Llengües Estrangeres i del Diploma de Mestre de Valencià per a l'elecció de localitat i torn d´aquests cursos.


El Servei de Formació del Professorat en col- laboració amb la Fundació Trinidad Alfonso llança en oferta sis cursos semipresencials d'Educació Física Inclusiva. Aquests cursos estan organitzats i coordinats per la Universitat Miguel Hernández d'Elx i el Comitè Paralímpic. Estan dirigits a Mestres de Primària i Professors de Secundària d'Educació Física de Centres Públics i Concertats de la Comunitat Valenciana.


La Sociedad Española de Inmunología (SEI), presenta el libro “Los misterios del sistema inmunitario”, dirigido a niños de 10-16 años y escrito por un grupo de investigadores especialistas en este campo con el objetivo de ayudar a entender mejor cómo funciona el sistema inmunitario

La Societat Espanyola d'Immunologia (SEI), presenta el llibre "Els misteris del sistema immunitari", dirigit a xiquets i xiquetes de 10-16 anys i escrit per un grup d'investigadors especialistes en aquest camp amb l'objectiu d'ajudar a entendre millor com funciona el sistema immunitari.

La SEI és una societat científica sense ànim de lucre i bolcada en la divulgació de la Immunologia, té entre els seus objectius de divulgació de la Immunologia el col·lectiu d'educació secundària.


Per a descarregar el llibre, polsar ací.


Informació relativa al Curs de Formació Pedagògica i Didàctica per a professorat tècnic de Formació Professional.


Publicada la gestió autònoma de programes anuals de formació permanent del professorat de la Comunitat Valenciana. 2016-2017


Grups de treball / Seminaris : Convocatòria 2016/2017 publicada

Publicats els llistats provisionals de Grups de treball / Seminaris: Convocatòria 2016/2017

Reclamacions: del 17 al 21 de desembre de 2016 a través de l'enviament d'un correu electrónic a la direcció cefire@gva.es amb l'assumpte: "GRUPS i SEMINARIS"


Las listas provisionales de las pruebas/cursos de la convocatoria de Capacitación en valenciano, lenguas extranjeras y Diploma de Mestre se publicarán el día 13 de diciembre a las 14 horas


Publicada la convòcatoria para els cursos preparatoris i proves adreçades a l'obtenció de les titulacions administratives de Capacitació lingüística per a l'Ensenyament en Valencià, Capacitació lingüística per a l'Ensenyament en Llengües Estrangeres i del Diploma de Mestre de Valencià.


S'estan mostrant 1 - 20 de 42 resultats.
Articles per pàgina 20
de 3