Novetats

Poblado Iberdrola

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, en col·laboració amb la Fundació Iberdrola Espanya, posa en marxa un programa de perfeccionament de les competències en llengua anglesa destinat al professorat funcionari de carrera de l'especialitat d'anglés d'Educació Primària en actiu.

 

Aquest curs tindrà lloc de l'1 al 7 d'agost al poblat d'Iberdrola a Cortes de Pallás (València) i comptarà amb 20 places. El programa inclou pensió completa i acomodació en habitacions dobles dins del Poblat Iberdrola a Cortes de Pallás. El centre compta amb menjador, sales polivalents, aules, zones exteriors i jardins.

 

El període de sol·licituds està obert des de hui 17 fins al 19 de juliol de 2017. Si el nombre de sol·licituds supera el nombre de places, es procedirà a seleccionar els participants mitjançant sorteig.

Aquest sorteig es realitzarà el divendres 21 de juliol de 2017 a les 9:30 a la sala d'actes de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Aquest acte serà públic.


III Conferencia Internacional de Tecnologías Innovadoras

III Conferència Internacional de Tecnologies Innovadores per a persones amb Autisme Congrés ITASD Sota el lema ‘Connectant tecnologies amb persones: Pràctiques basades en l'evidència', la trobada comptarà amb representació de més de 20 països en diferents sessions plenàries, comunicacions i pòsters. A la web www.itasd.org es pot consultar el Programa del congrés.


Cloenda Seminaris Coordinació TIC

Jornada de Cloenda dels Seminaris Específics TIC

El dia 8 de Juny celebrarem, en la sala d'actes de la Conselleria d'Educació, a València, la jornada de «Cloenda dels Seminaris de Coordinació TIC 2017. La Dinamització d'un Centre. Propostes i Experiències».

En aquesta jornada s'exposaran els treballs realitzats durant el seminari, que desenvoluparan temàtiques dirigides a la dinamització de les TIC en un centre, tals com l'elaboració del pla TIC, avaluació de la competència digital docent, relacions de la coordinació TIC amb el claustre, eines i estratègies TIC..

Comptarem amb tres ponents vinguts del País Basc, que ens mostraran el Model de Maduresa Tecnològica de Centre Educatiu, que la Consejeria d'Educació, Política Lingüística i Cultura, està desenvolupant en aquesta comunitat:

  • Santiago Sesma, assessor de noves tecnologies en el *Berritzegune central, i coordinador del Model de Maduresa del País Basc.
  • Jon Iñaki Palomero Araluce, cap d'estudis de Sant Adrián *BHI, centre acreditat en el nivell avançat de maduresa TIC.
  • María Yolanda Piñeiro Mariño, membre de l'equip directiu, coordinadora de qualitat, membre del comitè TIC i professora de Matemàtiques i TIC en batxillerat, en el Col·legi Santa Mª de Artagan, centre acreditat en el nivell avançat de maduresa TIC.

Inscripció i programa en:

http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&idioma=va&id=6700528


XVIII Jornades Educatives Ajuntament de Bétera


I Jornades d'Educació Física: El lloc de l'activitat física en l'àmbit educatiu


Lugares de realización de las pruebas de capacitación y maestro del 6 de mayo


XII Congrés Internacional sobre l'ensenyament de l'educació física i l'esport escola

   La Conselleria d'Educació estarà present al XII Congrés Internacional sobre l'ensenyament de l'educació física i l'esport escolar que tindrà lloc a Villena del 12 al 15 d'octubre de 2017. La DG d'Esports i el Servei de Formació del Professorat participaran i tindran presència a taules redones, comunicacions i tallers de "Pilota Valenciana" i "Colpbol".  El Congrés està convocat per la FEADEF (Federació Espanyola d'Associacions de Docents d'Educació Física) i coordinat per l'associació ProfeSport, l'Ajuntament de Villena, la Universitat d'Alacant i la Universitat Miguel Hernàndez d'Elx. Tríptic Congrés.
    El Servei de Formació del Professorat ofereix per als docents d'Educació Física GVA de totes les etapes educatives 90 de les 500 places que hi ha disponibles per assistir al Congrés.
 
 

Conferencias matemáticas

Des del Servei de Formació del Professorat volem informar que la Societat d'Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana {C}Al-Khwarizmi organitza un cicle de conferències destinat al professorat d'infantil i primària, amb l'objectiu de proposar estratègies de treball en l'aula per a facilitar la comprensió i els processos d'aprenentatge de les matemàtiques en estes etapes. {C}Davall el títol de  Aproximació a les matemàtiques en l'educació infantil i primària comptarem amb la presència de grans professionals d'aquesta matèria que ens van a suggerir com millorar i avançar en tècniques de càlcul, geometria, etc. per mitjà de materials manipulables propis i enfocaments nous en la classe de matemàtiques.

 


S'estan mostrant 1 - 20 de 58 resultats.
Articles per pàgina 20
de 3