MatrÝcula per a les proves de certificat de l'alumnat

MatrÝcula per a les proves de certificat de l'alumnat

Els segŘents trÓmits li permeten realitzar per internet la inscripciˇ per a la realitzaciˇ de la Prova de Certificat en les Escoles Oficials d'Idiomes, aixÝ com facilitar el pagament de les taxes de matrÝcula.

Abans de continuar, informe's en la seua Escola de les taxes requerides si no Ús antic alumne, com poden ser "Carnet" i/o "Obertura d'Expedient" i d'altres posibles requisits per a la formalitzaciˇ de la matrÝcula.

Recorde: ha de presentar en l'Escola el resguard/imprÚs obtingut dins del termini de matriculaciˇ.

TrÓmit amb firma electr˛nica

Esta opciˇ li permet inscriure's en la seua Escola Oficial d'Idiomes per a realitzar les proves de certificaciˇ ("matrÝcula lliure"). Este trÓmit inclou el pagament de les taxes corresponents. ╔s necessari l'˙s de Certificat Digital.

TrÓmit sense firma electr˛nica

Esta opciˇ li permet inscriure's en la seua Escola Oficial d'Idiomes per a realitzar les proves de certificaciˇ ("matrÝcula lliure"). Este trÓmit li permet obtindre l'imprÚs 046 de pagament de taxes, per˛ no inclou el pagament corresponent (haurÓ d'abonar-ho en una entitat bancÓria i presentar l'imprÚs en l'Escola).

Nota: Si tÚ problemes per a generar el document de taxes consulte estes instruccions per a activar els complements del navegador.

Preguntes frecuents

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT
Av. Campanar, 32 46015 - VALÈNCIA