NOVETATS

Creació del tràmit telemàtic específic per a la presentació de recursos davant el Tribunal de l'Esport C.V.

Nou tràmit per a la presentació de recursos davant el Tribunal de l'Esport C.V.

El Tribunal de l'Esport de la Comunitat Valenciana és l'òrgan suprem en matèria jurisdiccional esportiva en els àmbits disciplinari, competitiu i electoral, que decideix en última instància administrativa les qüestions de la seua competència.

D'acord amb la normativa vigent, s'ha habilitat la presentació telemàtica dels recursos des d'un tràmit específic per al Tribunal de l'Esport. Aquest tràmit telemàtic és obligatori per als recursos presentats per persones jurídiques. Es mantindrà el correu electrònic tribunalesportcv@gva.es únicament per a la realització de consultes.

Día Europeo del Deporte Escolar 2020

Día Europeo del Deporte Escolar 2020

 

 

El Día Europeo del Deporte Escolar (European School Sport Day – ESSD – 25 de septiembre 2020) es un evento gratuito soportado por la Comisión Europea que cuenta con diversos recursos para la organización y difusión en el portal habilitado también accesible desde Deporte para la Educación y la Salud en un apartado especial dedicado a ello.

Está disponible la guía del Reto "ESSD 2020 Challenge" para que los alumnos se mantengan activos 1 hora al día del 21 al 27 de septiembre. Link a la descarga: LINK

 

También hay un concurso de vídeos que activen a los colegios y en el que se regalan lotes de camisetas a 10 colegios. Link a la descarga: LINK

 

Todo el contenido se sigue actualizando en la web habilitada para España: LINK

Beques Professionals 2020-2021

Beques Professionals 2020-2021

RESOLUCIÓ de 30 de desembre de 2019, de la Direcció General d'Esport, per la qual es convoquen sis beques per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General d'Esport, durant l'exercici 2020 i 2021.

Seguiment:

 

València, 13 juliol 2020