Novedades

« Atrás

II CAMPIONAT DE PILOTA GROSSA

II CAMPIONAT DE PILOTA GROSSA

Inscripcions fins al 25 de juliol

La Federació de Pilota Valenciana informa que s'ha obert la inscripció del II Campionat de Pilota Grossa que s'organitzarà conjuntament amb la Generalitat Valenciana durant els caps de setmana de Setembre.

Termini d'inscripció: Fins al 25 de juliol de 2019

Preu de la inscripció: 10 € per equip amb llicència federativa i 16 € amb llicència recreativa. La inscripció comporta el dret a participar-hi, la samarreta del campionat i l'assegurança per part de la Federació.

Calendari del campionat:

Fase prèvia: Per seus, els dos primers caps de setmana de setembre. El Pinós, l'Abdet (Confrides), Parcent, Ondara, Manuel i Campanar (València).

Fase de quarts i semifinals: tercer cap de setmana de setembre.

Final: quart cap de setmana de setembre.

Si teniu algun dubte, contacteu amb l'organització mitjançant el correu: secretari@fedpival.es o truqueu a la Federació i pregunteu per Álvaro. (96.374.95.58, de 13 h a 14 hores de dilluns a divendres).

Per a més informació consulteu el web de la Federació de Pilota Valenciana on podreu descarregar-vos el full d'inscripció.

NOTA: Per a fer efectiva la participació, cal pagar la inscripció i enviar al correu de l'FPV el full d'inscripció emplenat. En aquesta, caldrà marcar la seu on es vol jugar la fase prèvia.