Novedades

Le Jour du prof de français

Le Jour du prof de français

 

Dijous 28 de novembre se celebra la Primera Jornada Internacional del Professor de Francés, «Le Jour du prof de français». El Servei d'Educació Plurilingüe de la Direcció General d'Innovació Educativa i Ordenació vol donar suport a aquesta iniciativa del President de la República Francesa, junt amb l'Organització per la francofonia i la Federació internacional de professors de francés. L'objectiu de la jornada és visibilitzar i reconéixer el treball dels docents de francés mitjançant la realització d'activitats lúdiques i participant a diferents concursos per a docents i alumnat de francés.

 

La jornada es completarà amb una vetlada a l'institut Francés de València organitzada per l'IFV i l'Associació de Professors de Francés de València en col·laboració amb la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport (inscripcions a cultura.valencia@institutfrancais.es ).

 

Tota la informació de la jornada la podeu trobar a l'enllaç:

https://www.institutfrancais.es/educacion/jornada-internacional-del-profesor-de-frances/

 

DECRETO 173/2019, de 2 de agosto, del Consell, de concesión directa de subvenciones al personal auxiliar de conversación de lengua extranjera en centros educativos públicos de Educación Primaria en el curso 2019-2020.

  •  
  • DECRETO 173/2019, de 2 de agosto, del Consell, de concesión directa de subvenciones al personal auxiliar de conversación de lengua extranjera en centros educativos públicos de Educación Primaria en el curso 2019-2020.

RESOLUCIÓN de 24 de mayo de 2019, de la Dirección General de Política Educativa, por la que se publica la lista definitiva de centros educativos que en el curso 2019- 2020 podrán recibir un auxiliar de conversación en lengua extranjera.

RESOLUCIÓN de 24 de mayo de 2019, de la Dirección General de Política Educativa, por la que se publica la lista definitiva de centros educativos que en el curso 2019- 2020 podrán recibir un auxiliar de conversación en lengua extranjera.

RESOLUCIÓ d’11 de juny de 2019, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen les subvencions per al foment de la normalització lingüística del valencià en l’àmbit educatiu, destinades a associacions sense fins lucratius

RESOLUCIÓN de 11 de junio de 2019, de la Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte, por la cual se convocan las subvenciones para el fomento de la normalización lingüística del valenciano en el ámbito educativo, destinadas a asociaciones sin fines lucrativos.

Enlace para realizar las solicitudes telemáticas: https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=18042

Mostrando 1 - 5 de 22 resultados
Resultados por página 5
de 5