Detall notícia

La biblioteca Azorín d'Alacant inaugura una exposició dedicada a la figura del llop en els contes infantils

04/04/2016
La biblioteca Azorín d

La biblioteca pública Azorín d'Alacant ha inaugurat una exposició dedicada a la figura del llop en els contes i àlbums infantils que porta per títol "Que ve el llop!". L'exposició estarà composta per il·lustracions a grans mides on la figura del llop serà protagonista mostrant les diferents facetes del llop: feroç, roín, bo, tendre, etc.

L'exposició es compon de 46 reproduccions d'il·lustracions en paper d'aquarel·la. A més, l'exposició compta amb impressions en vinil que cobreixen les finestres que té la sala on es munta l'exposició. Cadascuna de les il·lustracions exposades va acompanyada del llibre d'on s'ha tret perquè, d'aquesta manera, es puguen vincular sempre els dibuixos amb la lectura, que és l'objectiu de la mostra.

Durant el recorregut de l'exposició hi ha poesies i faules impreses. Escriptors/es alacantins han creat texts en exclusiva per a l'exposició, com la poesia que ha aportat Antonia Ródenas o el text que tanca l'exposició, que és de l'escriptora Catalina González Vilar. Com a activitat didàctica per als xiquets es disposen de 10 trencaclosques per a muntar sobre il·lustracions exposades i dues taules en què els xiquets podran pintar els seus propis llops.

Aquesta exposició sorgeix perquè al mes d'octubre de 2015 es va formar en la Biblioteca Pública Azorín d'Alacant un club de lectura d'àlbum il·lustrat i poesia infantil, integrat per lectors de la biblioteca i mestres. Aquest club de lectura, que s'anomena igual que el títol de l'exposició, Que ve el llop!, es reuneix una vegada al mes per a llegir i analitzar lectures, àlbums il·lustrats i poesia als xiquets. Ara han volgut visualitzar, amb una exposició, la temàtica sobre la qual porten treballant aquests mesos.

L'exposició s'inaugura el dia 5 d'abril a les 18.00 hores i romandrà oberta fins al 30 de juny, en horari de dilluns a divendres de 10.00 a 20.00 hores.

Arxius relacionats