Detall notícia

Puig destaca la consolidació de València com a 'capital del running'

19/11/2017
Puig destaca la consolidació de València com a "capital del running"

València. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la consolidació de València com a "capital del running" amb la Marató València Trinidad Alfonso EDP, que s'ha convertit aquest diumenge en la marató més ràpida d'Espanya, després que el kenyà Sammy Kirop Kitwara vencera batent el temps rècord de la carrera valenciana (2:05:14).

"L'organització ha d'estar absolutament satisfeta, perquè cada vegada s'està superant la participació, la gestió de l'esdeveniment i, per descomptat, la reputació de València", ha afirmat el cap del Consell, que ha assenyalat que, d'aquesta manera, la de València se situa com "una de les millors maratons del món".

Puig ha lliurat el premi al vencedor de la modalitat 10K, Jaouad Chemlal, després d'assistir-hi i donar un dels trets d'inici a l'eixida de les dues carreres, 10K i marató, en les que han participat 8.500 inscrits i 19.300 inscrits, respectivament.

A l'eixida i al lliurament de premis també ha assistit el conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà.

Arxius relacionats