Detall notícia

L'Institut Valencià de Cultura celebrarà el concert d'aniversari dels deu anys de Senior i el Cor Brutal

12/01/2018
L"Institut Valencià de Cultura celebrarà el concert d"aniversari dels deu anys de Senior i el Cor Brutal

La formació valenciana Senior i el Cor Brutal celebra els seus deu anys de trajectòria amb un concert, programat al Teatre Principal de València per l'Institut Valencià de Cultura.

La cita es divendres, 23 de març. En aquesta ocasió, Miquel Àngel Landete (veu i guitarra), Endika Martín (veu, guitarra i teclats), Rafa Ferreiro (veu, bateria i percussions) i Gilberto Aubán (veu, teclats i percussions) estaran acompanyats per La Síndrome Lomax, reunió informal de cantants que va participar en la gravació de l'últim treball de la banda 'Valenciana Vol. 1' (Malatesta Records, 2017).

El repertori de l'àlbum està format per versions de cançons popularitzades per Johnny Cash, Tom Waits, Cracker, The War on Drugs i Grupo de Expertos Solynieve, entre altres, adaptades i interpretades per Landete i un grapat d'artistes convidats. Moltes d'aquestes veus no faltaran a la gran festa que tindrà lloc al Teatre Principal, junt amb altres col·laboradors.

D'altra banda, el concert comptarà amb un revestiment a l'altura de les circumstàncies, el públic podrà gaudir amb les projeccions, il·luminacions, escenografies i propostes escèniques pensades especialment per a l'ocasió. L'espectacle serà enregistrat i publicat posteriorment en DVD per a deixar testimoni d'una vetllada única i irrepetible.

Aquest concert és mostra de l'obertura de l'escenari del Teatre Principal a noves propostes, cal recordar que ja va acollir els concerts d'acomiadament d'Obrint Pas i, més recentment, d'Aspencat; l'homenatge a Al Tall i els 40 anys del 'Tio Canya', així com la presentació del disc 'Ultramar', de Maria del Mar Bonet.

Les entrades es poden adquirir en entradas.com i els preus oscil·len entre els 22 i els 15€.

Arxius relacionats