Detall notícia

L'Institut Valencià de Cultura programa un concert del violoncel·lista Guillermo Pastrana a l'Auditori de Castelló

12/01/2018
L"Institut Valencià de Cultura programa un concert del violoncel·lista Guillermo Pastrana a l"Auditori de Castelló

L'Institut Valencià de Cultura (IVC) ha programat per al dilluns, 15 de gener, a les 19.30 horas, a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló, un concert del violoncel·lista Guillermo Pastrana, que estarà acompanyat del pianista Tobies Shabenberger. El concert forma part de l'abonament d'hivern de l'Auditori.

Per a aquest concert l'IVC posa en marxa l''Espai Musical de 3 a 7', perquè els espectadors que ho desitgen puguen deixar els seus fills mentres dura el concert. Els més menuts gaudiran amb dos professors durant aquesta estona de la música a través de jocs encaminats a la creació artística.

A més, a les 11.00 hores, Guillermo Pastrana acudirà al Conservatori de Música de Castelló per a mantindre un col·loqui amb els joves músics que estudien allí.

El coordinador territorial de l'Institut Valencià de Cultura a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat que "és una oportunitat veure el consagrat violoncel·lista granadí Guillermo Pastrana, que actua per primera vegada a l'Auditori, després dels grans èxits aconseguits en els més importants escenaris de tot el món". A més, ha destacat la posada en marxa de la nova activitat 'Espai Musical de 3 a 7', "un espai musical i didàctic per als més menuts mentres els seus pares gaudeixen dels concerts", ha explicat Ribes.

Durant el concert, Guillermo Pastrana, acompanyat al piano per Tobies Schabenberger, interpretarà obres de Bach, una d'elles la difícil 'Suite per a violoncel sol núm. 1'; de Chopin, amb la infreqüent 'Sonata per a violoncel', i Falla, amb les seues conegudes 'Canciones populares españolas'.

El següent espectacle d'abonament serà el dia 20 de gener a càrrec de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana.
Les entrades per al concert d'abonament, que costen de 8 a 15 euros, poden adquirir-se en les taquilles de Teatre Principal i de l'Auditori o en www.instanticket.es. Les entrades per a 'l'Espai Musical' costen 3 euros i per a acudir-hi, els interessats poden preinscriure's a través del correu sgrande@culturalcas.com o telefonant al 964 72 7580.

Arxius relacionats