Publicador de contenidos

Volver a la página índice
« Atrás

TALLER DE CÒMICS EN "BLOGMANÍACOS"

TALLER DE CÒMICS EN "BLOGMANÍACOS"

El dia 19 de desembre, Román López Cabrera, antic alumne del col·legi CEIP Virgen de Belén, de Jacarilla (Alacant), va tornar novament a les seues classes, per a impartir el seu Tercer Taller de Còmics. 
Román, dibuixant, escriptor i compositor, ja ha impartit este taller en els dos anys anteriors, amb un gran èxit entre els alumnes. En esta ocasió, va vindre per a presentar-los el seu còmic Contes de la Festa Major, mostrar el procés de creació del seu llibre, introduir els xiquets un poc en la cultura catalana dels "Gegants" i proposar algun joc (com dissenyar el nostre propi gegant, dibuixar la nostra pròpia ombra, o inclús realitzar algun cadàver exquisit). 
El treball de Román, del qual el centre té el plaer de gaudir a través dels seus tallers, pot veure's a través del seu blog "Sopa de còmics" (http://romanlopezcabrera-comics.blogspot.com.és/). Així mateix, en el blog de la classe, "Blogmaniacos" (http://blogmaniacosunidos.blogspot.com.es/) es pot veure l'experiència que va suposar este taller, així com els anteriors. Pel seu últim taller, arran de la preestrena per a educació de la pel·lícula d'animació Arrugas, se'ns va concedir el Segell de Qualitat Leer.es del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. 
Per tot este treball conjunt, el centre ha sigut convocat per a participar en les jornades "Unicómic", organitzades per la Universitat d'Alacant, que tindran lloc el pròxim mes de març. Allí, tant el centre escolar com el mateix Román, exposaran la seua experiència sobre com s'han treballat els còmics en primària.