Logo Generalitat


Educació organitza la jornada 'Edusiona't: els drets humans' amb la participació de Hanan Al Hroob

  • La jornada es realitzarà el pròxim 24 de març i el període d'inscripcions finalitza el 5 de març
  • Hanan Al Hroob és una mestra palestina guanyadora del Global Teacher Prize 2016

(15/02/2018) La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha organitzat la III Jornada de Participació i Intercanvi de la Comunitat Educativa. Aquesta edició du el títol 'Edusiona't: els drets humans', dins del marc de les celebracions del 70 aniversari de la Carta dels Drets Humans.

La jornada tindrà lloc a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló el dia 24 de març i està destinada a tota la comunitat educativa: docents, famílies, associacions, entitats i sindicats.

'Edusiona't: els drets humans' s'iniciarà amb una conferència d'obertura sobre educar en la no-violència, a càrrec de la prestigiosa docent Hanan Al Hroob, mestra palestina guanyadora del Global Teacher Prize 2016, i Doora Al Hroob, estudiant de Ramallah (Palestina).

A més, es compartiran els interessos i preocupacions sobre drets humans dels professionals de l'educació, especialment de les ONGD que duen a terme projectes educatius, es mostrarà el treball que fan les entitats educatives del nostre territori i es reflexionarà sobre els reptes de l'educació en el segle XXI.

També participaran altres experts de prestigi vinculats a la pedagogia al voltant dels drets humans. Monika Vázquez, membre d'UnescoEtxea, farà una ponència sobre el treball dels drets humans a les aules del País Basc. Roser Batlle, pedagoga i presidenta de l'Associació Aprenentatge Servei, presentarà el projecte 'Aprenentatge servei: una brúixola per a orientar el talent' i es presentarà també la plataforma de recursos educatius de les ONGD, Rubik.

Durant tota la jornada es realitzarà, al vestíbul de l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló, una mostra d'entitats que treballen en els drets humans i l'educació. També es presentarà el Mosaic dels Drets Humans, un mural audiovisual confeccionat amb clips gravats per l'alumnat de tot el territori valencià i que commemora el 70 aniversari de la Declaració Universal de Drets de l'Home de les Nacions Unides.

El període d'inscripcions estarà obert fins al 5 de març a la pàgina web http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=7189933&usuario=formacion.


Pàgina web: http://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat