Logo Generalitat


L'IVC presenta a La Filmoteca el programa Atenea

  • El programa està impulsat per l'IVC i l'Associació Dona i Cinema

(05/12/2018) L'Institut Valencià de Cultura ha presentat a La Filmoteca el programa Atenea. El programa ha sigut presentat pel director adjunt d'Audiovisuals i Cinematografia de l'IVC, José Luis Moreno, i la directora i directora executiva del Festival Dona i Cinema, Giovanna Ribes i Deborah Micheletti, respectivament.

El programa Atenea busca reduir des de l'educació i l'apoderament la gran desigualtat de gènere en els sectors més professionalitzats de la indústria cinematogràfica, els circuits comercials i els festivals de cinema.

El programa també vol promoure projectes de joves estudiants o recentment graduades en Audiovisual, oferint sessions de tutories sobre diferents aspectes de la producció audiovisual, impartides per un conjunt de dones expertes en el sector cinematogràfic.

S'hi poden presentar projectes de curtmetratges de ficció, documental o animació. De les propostes presentades, se seleccionaran cinc projectes: dos de ficció, dos de documental i un d'animació. El programa Atenea consistirà en quatre tutories i una sessió de 'pitching' que se celebraran en la primavera de 2019.

Impulsat per l'Institut Valencià de Cultura i l'Associació Dona i Cinema, el programa compta amb la participació de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat de València (TAU) i la Universitat Politècnica de València, juntament amb el Col·legi Major Rector Peset i l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València, EASD.


Pàgina web: http://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat