Logo Generalitat


El Consell destina més de 674.000 euros al manteniment del Centre d'Educació Especial La Unió de Torrent

  • El centre disposa de 6 unitats d'Educació Especial

(11/01/2019) El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Generalitat, a través de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, i la Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud, entitat titular del centre La Unió de Torrent, pel qual el Consell es compromet a col·laborar en el finançament de l'activitat exercida per aquest centre, que està dedicat a l'atenció i escolarització de xiquets i xiquetes d'Educació Especial.

A través d'aquest conveni, la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport aportarà, per al manteniment del centre, l'import establit en el conveni. En concret, es destinen 674.680 per a col·laborar en el manteniment del centre docent durant l'any 2019. Aquest centre disposa de 6 unitats d'Educació Especial.

Així mateix, la Mancomunitat de l'Horta Sud haurà d'impartir gratuïtament els ensenyaments objecte del conveni i realitzar les activitats complementàries i de serveis que, si és el cas, es duguen a terme. Igualment, s'obliga a tindre en funcionament el nombre total d'unitats escolars d'Educació Especial Específica que tinga autoritzades el centre.

La Mancomunitat de l'Horta Sud, com a titular del centre, i la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport col·laboraran en l'escolarització i el compliment de les normes d'admissió de l'alumnat.


Pàgina web: http://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat