Logo Generalitat


L'espectacle multimèdia 'Control Freak' arriba dissabte al Teatre Arniches

  • L'obra, del creador Kulu Orr, arriba a Alacant el dissabte 18 de maig a les 20.30
  • 'Control Freak' combina circ, humor, música i noves tecnologies en una agosarada proposta escènica multidisciplinar

(15/05/2019) - L'obra, del creador Kulu Orr, arriba a Alacant el dissabte 18 de maig a les 20.30
- 'Control Freak' combina circ, humor, música i noves tecnologies en una agosarada proposta escènica multidisciplinar


L'Institut Valencià de Cultura presenta al Teatre Arniches d'Alacant l'espectacle 'Control Freak', una proposta de l'artista Kulu Orr que combina circ, humor, música i noves tecnologies i que ha guanyat el premi del públic al Festival de Birmingham i el premi Act Festival. 'Control Freak' es podrà veure al Teatre Arniches el dissabte 18 de maig a les 20.30 hores.

Kulu Orr és un director i artista multidisciplinari resident a Israel. Al llarg dels últims vint-i-cinc anys s'ha format i entrenat intensament en dos camps: d'una banda, en el teatre, les arts circenses i la música i, d'altra, en la física, la informàtica i la creació audiovisual, en les quals va obtindre títols acadèmics en Física i Matemàtiques treballant com a líder d'un equip d'I+D d'alta tecnologia.

En 'Control Freak', un personatge graciós i commovedor intenta interactuar amb el públic a través de la música, números circenses i l'edició de vídeos en directe. El públic hi intervé i acaba sent part del procés creatiu musical. L'espectacle combina humor intel·ligent i tecnologia capdavantera: l'artista ho controla pràcticament tot dins i fora de l'escenari a través d'accessoris digitals i ordinadors en el vestit de l'actor.

Els instruments utilitzats en el xou són únics i han sigut desenvolupats al llarg dels últims dèsset anys. El cor de 'Control Freak' és una sèrie d'arranjaments musicals elaborats de composicions atemporals: des de Bach, Beethoven i Pachelbel a Nina Simone, els Beatles i molts més. Tota la música es toca i es mescla en directe utilitzant 'loop stations' controlats amb els peus.

Les entrades per a 'Control Freak' estan disponibles a la taquilla del Teatre Arniches i en la web ivc.gva.es


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat