Logo Generalitat


L'IVC acull a la Filmoteca l'estrena a València de 'Love Me Not', de Lluís Miñarro

  • La pel·lícula serà presentada al públic de la Sala Berlanga pel seu director
  • El llargmetratge és una coproducció entre Espanya i Mèxic en la qual es combina el cinema polític amb l'estètica pop més 'kitsch'

(14/01/2020) - La pel·lícula serà presentada al públic de la Sala Berlanga pel seu director
- El llargmetratge és una coproducció entre Espanya i Mèxic en la qual es combina el cinema polític amb l'estètica pop més 'kitsch'La Filmoteca estrena a València el dimecres 15 de gener, a les 20 hores, 'Love Me Not' (2019), el quart llargmetratge del productor i director català Lluís Miñarro. La pel·lícula serà presentada al públic de la Sala Berlanga pel mateix director i es podrà tornar a veure el divendres 17 de gener, a les 22.30 hores.

Protagonitzada per Ingrid García Jonsson, Francesc Orella, Lola Dueñas, Oliver Laxe, Luis Alberti, Fausto Alzati i Hugo Catalán, 'Love Me Not' és una coproducció entre Espanya i Mèxic en la qual es combina el cinema polític amb l'estètica pop més 'kitsch'.

Segons Miñarro, la pel·lícula va sorgir com a resposta a les tortures a la presó d'Abu Ghraib durant la guerra d'Iraq. També és una excèntrica interpretació del mite bíblic de Joan Baptista i Salomé, però des de l'aproximació teatral que va fer Oscar Wilde.

Un exèrcit internacional assigna a un regiment sencer la tasca de custodiar un home misteriós, reclòs en una presó de màxima seguretat enmig del desert per les seues prediccions subversives. Quan la soldada Salomé, filla del comandant Antipas, és assignada a vigilar el presoner, s'obsessiona amb ell fins a desencadenar inesperades conseqüències per als dos.

'Love Me Not' torna a evidenciar que el cineasta català és un dels esperits més lliures i més destacats del cinema europeu contemporani, ja siga en la seua faceta com a productor de Marc Recha, José Luis Guerín, Albert Serra o el portugués Manoel de Oliveira, entre altres, o com a director de les suggeridores 'Blow Horn' (2009), 'Familystrip' (2009) i 'Stella Cadente' (2014).


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat