Logo Generalitat


El IV Torneig de Dramatúrgia arriba a la Nau amb dos nous 'combats'

  • El combat escènic de l'IVC celebra els dos últims cara a cara de quarts de final els dies 15 i 16 de gener a la Sala Matilde Salvador
  • Els dramaturgs valencians Borja López, Pasqual Alapont, María Cárdenas i Gabi Ochoa prenen el protagonisme

(14/01/2020) - El combat escènic de l'IVC celebra els dos últims cara a cara de quarts de final els dies 15 i 16 de gener a la Sala Matilde Salvador
- Els dramaturgs valencians Borja López, Pasqual Alapont, María Cárdenas i Gabi Ochoa prenen el protagonismeEls dies 15 i 16 de gener, a les 19 hores, se celebren les últimes dues vetlades pugilístiques dels quarts de final del Torneig de Dramatúrgia de l'Institut Valencià de Cultura i La Nau Centre Cultural.

El dimecres 15 de gener s'enfronten en el 'ring' teatral de la sala Matilde Salvador els dramaturgs Borja López Collado 'El Benjamí Button de Patraix' i Pasqual Alapont 'El samaruc de l'Albufera', mentre que el dijous els protagonistes seran María Cárdenas 'La gauchita de Benimaclet' i Gabi Ochoa 'L'anxoveta de Malilla'.

La quarta edició del Torneig de Dramatúrgia Valenciana enfronta huit 'pesos pesants' de l'escriptura teatral valenciana en un torneig en el qual els textos d'aquests autors, de 30 minuts de duració, són interpretats per actors professionals en combats cara a cara i en els quals el públic assenyala el vencedor en una votació.

Amb aquesta original proposta escènica, es pretén visibilitzar el treball i la qualitat d'aquests dramaturgs valencians, i així poder arribar a nous públics.

En aquesta edició participen els escriptors i escriptores Gemma Miralles, Joan Nave, Lucía Sáez, Begoña Tena, Gabi Ochoa, María Cárdenas, Pasqual Alapont i Borja López Collado, i compta amb l'actriu Pilu Fontán com a mestra de cerimònies.

Els aficionats i aficionades d'Alacant van veure com Joan Nave, 'El garroferet de Benissa', guanyava per KO la vetlada realitzada al Teatre Arniches el passat 8 de gener. D'altra banda, a Castelló, l'actriu, directora i dramaturga Begoña Tena 'La corba de la Plana' es feia amb l'assalt en el 'ring' del Teatre Principal. Així, les semifinals del torneig es disputaran a la Nau els dies 21 i 23 de gener i la gran final per a aconseguir el cinturó de campió del Torneig serà el 29 de gener en aquest mateix 'ring'.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat