Detall notícia

Esport convoca subvencions per a federacions esportives que participen com a seleccions valencianes en campionats d'Espanya de 2018

16/04/2018

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el 'Diari Oficial de la Generalitat Valenciana' la convocatòria de les ajudes destinades a les subvencions per a federacions esportives amb participació com a seleccions de la Comunitat Valenciana en els campionats d'Espanya oficial l'any 2018. Per a això, la Conselleria destinarà un import màxim de 110.000 euros.

Aquestes subvencions van dirigides a les federacions esportives que desenvolupen la seua activitat dins de l'àmbit competencial de la Generalitat i tenen l'objectiu de donar suport a la participació de les seleccions esportives valencianes en els campionats d'Espanya oficials.

Les ajudes es destinen a finançar les despeses dels equipaments esportius per a esportistes i tècnics de les diverses seleccions que han participat en els campionats de 2018. A més, es poden destinar a altres despeses derivades de la participació d'aquestes seleccions en aquests campionats, com desplaçament, allotjament i restauració.

Sol·licituds

La presentació de la sol·licitud es farà per mitjans electrònics. Per a això, s'accedirà a l'apartat de serveis en línia de la seu electrònica de la Generalitat, accessible a través de www.tramalicante.es i es buscarà en l'àrea d'ajudes, beques i subvencions el procediment corresponent a aquesta convocatòria o s'accedirà directament a través de l'adreça d'Internet www.tramalicante.es

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim 30 d'abril de 2018.