Detall notícia

Esport organitza una jornada de futbol sala infantil i boccia de jocs esportius adaptats

16/05/2018
Esport organitza una jornada de futbol sala infantil i boccia de jocs esportius adaptats

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha organitzat una jornada de futbol sala infantil i boccia dels jocs esportius adaptats que ha tingut lloc al Poliesportiu de la Universitat Politècnica de València.

Aquesta jornada, que s'emmarca en les activitats dels XXXVI Jocs Esportius, ha comptat amb la presència de director general d'Esport, Josep Miquel Moya.

En el transcurs de la jornada s'ha disputat un partit d'exhibició de futbol sala infantil entre els col·legis La Encarnación de Torrent i el Centre Carmen Picó d'Alzira. A més, s'ha celebrat una competició de boccia en els nivells d'iniciació i intermedi. Quan ha acabat la competició hi ha hagut un lliurament de medalles per a tots els participants.

En l'activitat han participat 100 persones entre alumnes, acompanyants, professors i cuidadors procedents de 6 centres d'educació especial de la província de València. En concret es tracta dels centres CEE Carmen Picó d'Alzira, CEE Virgen de la Esperanza de Cheste, CEE Sant Cristòfol de Sagunt, CEE La Encarnación de Torrent, CEE Rosa Llácer de Castellar-l'Oliveral i, finalment, CEE Professor Sebastián Burgos de València.

Arxius relacionats