Detall notícia

El concert de Chema Peñalver dona el tret de sortida al Festival de Jazz de Peníscola

12/07/2018
El concert de Chema Peñalver dona el tret de sortida al Festival de Jazz de Peníscola

El Festival Internacional de Jazz de Peníscola dona el tret de sortida a la 15 edició amb el concert del clarinetista castellonenc Chema Peñalver, que presenta el divendres, 13 de juliol, en directe 'Blowing the Groove', el seu quart disc, amb composicions i arranjaments originals que mostren un llenguatge jazzístic en el clarinet i ofereix una mostra de fusió del 'jazz' amb el 'funk', el 'soul' i el 'rock'.

L'Institut Valencià de Cultura organitza íntegrament el Festival Internacional de Jazz de Peníscola i tindrà lloc a l'Auditori de Peníscola, que acollirà quatre concerts molt variats dintre del gènere.

La segona ocasió per gaudir d'aquest gènere tindrà lloc el 20 de juliol, amb Fabián Barraza Django's Quartet, un espectacle basat en el repertori clàssic del Hot Club de France. El tercer espectacle, el 24 de juliol, comptarà amb una reconeguda figura internacional, el portugués Salvador Sobral. I per últim, serà el torn de la nord-americana Champian Fulton, pianista i vocalista i fidel defensora de la tradició del 'jazz'.

Les entrades dels diferents concerts que componen el festival poden adquirir-se en la pàgina consultar ací i tenen un preu d'entre 10 i 20 euros.

Arxius relacionats