Detall notícia

Les Arts proposa la primera activitat dirigida a bebés de fins a 36 mesos, 'Babies ONLY'

09/12/2018

El Palau de les Arts proposa, a partir de dimecres que ve, la primera proposta artística dirigida a bebés de fins a 36 mesos dins de les activitats del Programa didàctic 2018-2019.

"Babies ONLY" és un projecte educatiu nou que les Arts ha coproduït amb l'Institut de Dansa Educocreativa i Social, especialitzat en projectes de promoció, formació, investigació i innovació en l'àmbit de la dansa en societat, i que presideix Alicia Herrero.

El muntatge, de 45 minuts de durada, uneix dansa, música i arts escèniques perquè el bebé experimente so, silenci o moviment, de manera que es crea un cúmul de sensacions que transporten la criatura i els seus acompanyants des de l'alba fins a la tranquil·litat de la nit.

En una de les sales d'assaig de les Arts, Alicia Herrero junt amb dues ballarines més desenvolupen la part coreogràfica, que constitueix l'eix vertebrador de l'activitat. Mentre que la soprano Vittoriana De Amicis i el baríton Arturo Espinosa, del Centre Plácido Domingo, acompanyats al piano per José Jaime Hidalgo, interpreten cançons infantils franceses.

Les Arts ha programat set sessions de "Babies ONLY" els dies 12, 16, 17 i 18 de desembre. L'aforament màxim és de 15 menuts per torn, i és imprescindible la presència d'un adult per bebé durant tota l'activitat. No obstant això, les Arts permet també l'assistència d'un segon adult durant el transcurs de la proposta.

Amb "Babies ONLY", el centre d'arts amplia el ventall d'espectacles destinats al públic didàctic i familiar que, fins ara, no recollia propostes dedicades als infants menors de tres anys. Es tracta, així mateix, d'una aposta per a augmentar la vocació intergeneracional de la programació, que ja ofereix iniciatives educatives per a menors i adults.

Les localitats de "Babies ONLY" tenen un preu únic de 7 euros i poden adquirir-se a través de la pàgina web www.lesarts.com. Des de les Arts, es recomana que el bebé tinga autonomia motora. S'aconsella que els adults porten roba còmoda.