Detall notícia

El Consell autoritza la implantació d'un grau i nou màsters a les universitats privades

14/12/2018

El Ple del Consell ha aprovat els decrets pels quals s'autoritza la implantació d'ensenyaments universitaris de grau i màster a les universitats privades CEU Cardenal Herrera, Universitat Internacional Valenciana, Universitat Europea de València i la Universitat Catòlica de València San Vicente Mártir.

En concret, a petició de la Universitat CEU Cardenal Herrera, s'autoritza la implantació del Grau en Seguretat Pública i Privada. A petició de la Universitat Internacional Valenciana, s'autoritza la implantació del Màster Universitari en Bioètica, del Màster Universitari en Ensenyament d'Espanyol com a Llengua Estrangera, del Màster Universitari en Neuropsicologia Clínica, del Màster en Gestió Esportiva i, finalment, del Màster Universitari en Nutrició i Salut.

A petició de la Universitat Europea de València, s'autoritza la implantació del Màster Universitari en Gestió de Projectes, del Màster Universitari en Gestió de Negocis Internacionals i del Màster Universitari en Organització i Direcció de Centres Docents.

Finalment, a petició de la Universitat Catòlica de València San Vicente Mártir, s'autoritza el Màster Universitari de Biotecnologia Blava Aplicada a la Salut i l'Alimentació.

Cal destacar que el Consell Valencià d'Universitats i de Formació Superior va ser informat de les propostes d'implantació d'aquests ensenyaments en la sessió del 27 de febrer de 2018. A més, l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP) n'ha emés els corresponents informes, i el Consell d'Universitats ha verificat el pla d'estudis de les ensenyances que s'han autoritzat.