Detall notícia

Les Arts proposa una visita guiada, un recital i un còctel per a gaudir de la Nit del Foc

17/02/2019
Les Arts proposa una visita guiada, un recital i un còctel per a gaudir de la Nit del Foc

El Palau de les Arts programa per huité any consecutiu la 'Nit del Foc a Les Arts', una proposta completa que permet al visitant descobrir l'edifici que ha dissenyat Santiago Calatrava, gaudir d'un selecte recital, degustar un còctel i contemplar els castells de focs artificials a 17 metres d'altura.

Les Arts obri les seues portes la Nit del Foc a les 22.30 hores, hora en què el personal de visites guiades rebrà els assistents per a iniciar la seua estada al teatre. L'activitat comença amb un recorregut de 30 minuts pels espais més emblemàtics de Les Arts, al qual seguirà un recital a l'Aula Magistral, on els artistes del Centre Plácido Domingo interpretaran duets d'òpera.

A continuació, els visitants accediran al Vestíbul Principal, amb vista a la Ciutat de les Arts i les Ciències, on se servirà un servei d'àpats. Posteriorment, el públic podrà accedir a la balconada de l'edifici per a gaudir de l'espectacle de focs artificials.

L'entrada per a viure aquesta nit de falles al Palau de les Arts té un preu de 50 euros, 46 per als abonats de la temporada.

Els interessats poden efectuar les seues compres en la pàgina web: www.lesarts.com/palaudelesarts/visitas-guiadas, així com en el telèfon 672062523. Per a més informació, poden dirigir-se a l'adreça electrònica: visitalesarts@dtaocioyturismo.com.