Detall notícia

El Circuit participa en les jornades de centres d'alt rendiment i tecnificació esportiva del CSD

18/02/2019
El Circuit participa en les jornades de centres d"alt rendiment i tecnificació esportiva del CSD

El Circuit Ricardo Tormo ha participat aquest dilluns a Madrid en les jornades de centres d'alt rendiment i tecnificació esportiva organitzades pel Consell Superior d'Esports.

En la taula dedicada als gestors dels centres, el director general del Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert, ha explicat que "el futur del motociclisme i de l'automobilisme passa per la formació dels joves pilots i, ací, el Circuit Ricardo Tormo ha sigut el primer al món a posar en marxa un centre de tecnificació".

Gobert ha explicat que el Circuit Ricardo Tormo "treballa en la promoció de pilots des que es va inaugurar en 1999 tant en dos com en quatre rodes, però des de la posada en marxa del Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva del Motor, l'any passat, tenim l'oportunitat d'oferir als joves esportistes una formació global des de l'àmbit acadèmic fins al tècnic, tàctic, físic i psicològic".

El director del Circuit ha anunciat que, tal com es va signar durant el passat Gran Premi de la Comunitat Valenciana de motociclisme, "els pilots de motos s'uniran al Centre de Tecnificació el pròxim mes de setembre" per a completar així "la millor oferta de formació de nous valors del motor que hi ha a Espanya".

Les jornades de centres d'alt rendiment i tecnificació esportiva organitzades pel Consell Superior d'Esports han reunit els responsables dels diversos programes d'alt rendiment de tot Espanya. A més, s'ha fet una visita a la residència Joaquín Blume i al Centre d'Alt Rendiment de Madrid.