Detall notícia

Marzà: 'Edusiona't fomenta la participació de tota la comunitat educativa i junts treballem la innovació'

22/02/2019

El conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, obrirà la jornada 'Edusiona't: bones pràctiques', acompanyat pel director general de Política Educativa, Jaume Fullana, i la directora general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, Marina Sánchez. La jornada se celebra el dissabte, 23 de febrer, al Palau de Congressos de València amb més de 900 assistents.

El conseller ha remarcat que "Edusiona't fomenta la participació de tota la comunitat educativa i junts treballem la innovació. Estem fent possible l'educació que volem, amb jornades com aquesta, de les quals ja tenim diferents edicions durant aquesta legislatura amb una participació altíssima de professorat i famílies que es reuneixen per a debatre, reflexionar i dur endavant l'educació valenciana innovadora i que trenca amb les desigualtats socials que estem construint entre totes i tots. La prova són els més de 900 participants que es reuniran un dissabte per continuar en la seua formació com a professionals de l'educació".

L'edició 2019 d''Edusiona't: bones pràctiques' té com a objectiu compartir interessos i propostes, així com reflexionar sobre les bones pràctiques educatives en l'educació valenciana i impulsar la creativitat a l'aula i les experiències dels centres educatius.

Edusiona't 2019

Edusiona't comptarà amb les conferències de Franc Poti, expert en intel·ligència creativa, i Anna Forés, experta en pedagogies innovadores.

Franc Poti és conegut per impartir seminaris sobre creativitat, innovació i estratègies de negociació i conflicte. La pedagoga Anna Forés ha escrit nombrosos llibres i publicacions sobre didàctica i propostes metodològiques, neurodidàctica, l'assertivitat i la resiliència en entorns socioeducatius, innovació pedagògica i entorns virtuals d'aprenentatge.

En aquesta trobada educativa també es mostraran els treballs d'innovació que es fa en centres educatius al llarg del nostre territori. Faran les seues exposicions de models el CEIP Lluís Revest, de Castelló de la Plana, el CEIP Fernando de los Ríos, de Burjassot, i l'IES Número 1, de Requena.

A més, l'IES Rodrigo Botet, de Manises, actuarà amb la seua Botet's Band, i l'IES La Senda, de Quart de Poblet, interpretarà 'Invisibles: un musical de valors'.

Arxius relacionats