Detall notícia

Esport organitza la Jornada de Colpbol dels Jocs Esportius Adaptats 2019

22/02/2019
Esport organitza la Jornada de Colpbol dels Jocs Esportius Adaptats 2019

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha organitzat la Jornada de Colpbol dels Jocs Esportius Adaptats que té lloc hui al Poliesportiu Verge del Carme-Beteró.

Aquesta jornada compta amb la participació de 300 persones entre alumnat, professorat i acompanyants, procedents d'11 centres d'educació especial de la província de València.

L'activitat consisteix en la realització de diferents partits de colpbol entre els centres, en les categories d'infantil i absoluta. Així mateix, els partits s'arbriten pels alumnes del Cicle d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives de l'IES Conselleria.

Els centres que participaran en la jornada són el CEE Comarcal Carmen Picó (Alzira), Virgen de la Esperanza (Cheste), Sant Cristòfol (Sagunt), La Encarnación i Torrepinos (Torrent), CEE Rosa Llácer (Castellar-Oliveral), CEE Ruiz Jiménez (València), CEE Miquel Burguera (Sueca), CEE Profesor Sebastián Burgos (València), CEE Enric Valor (Gandia) i CEE Koynos (Godella).

Pròximes activitats

En el marc dels jocs esportius, una de les actuacions bàsiques desenvolupades per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport són els jocs esportius adaptats, dirigits a persones amb algun tipus de discapacitat física, psíquica o sensorial, integrats la majoria en els centres d'educació especial.

En aquestes jornades esportives es fan activitats adaptades a les discapacitats de l'alumnat, molt variables i amb caràcter ludicoesportiu, en funció de la discapacitat, i són esports reglats convencionals per als alumnes de més nivell.

Les activitats previstes per als pròxims mesos són la Jornada de Bàsquet a L'Alqueria del Bàsquet el pròxim 28 de març, la Jornada d'Integració en el Complex Educatiu de Cheste el dia 9 d'abril, i, finalment, dues jornades de futbol sala que tindran lloc al Pavelló de la Universitat Politècnica de València els dies 22 i 30 de maig.

Arxius relacionats