Detall notícia

La Generalitat obri el Programa lliure d'estiu d'activitats nàutiques 'A la mar 2019'

06/03/2019

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i la Direcció General d'Esport han convocat, conjuntament, el Programa lliure d'estiu dins de la campanya d'activitats nàutiques de la Generalitat 'A la mar 2019'.

Concretament, s'ha obert el Programa lliure d'estiu dirigit a l'aprenentatge i difusió dels esports nàutics i al coneixement, la conservació i el respecte del medi marí, amb una especial atenció als joves, les bases del qual s'han publicat en el 'Diari Oficial de la Generalitat Valenciana' (DOGV).

El Programa lliure d'estiu tindrà lloc del 23 de juny al 6 de setembre en instal·lacions i equipaments de la Generalitat a Benicàssim i Borriana, amb la col·laboració del club nàutic de la Vila Joiosa.

Es tracta d'un programa de familiarització o de millora de les activitats nàutiques en el període estival des d'un punt de vista recreatiu i formatiu, i es facilitarà l'aprenentatge i la pràctica dels esports nàutics.

Cursos oferits

Els cursos oferits, que es poden consultar en la pàgina web de l'IVAJ (consulteu aquest enllaç) i de les Escoles de la Mar (consulteu ací) inclouen estades a l'Escola de la Mar de Benicàssim en règim d'externat o d'internat a l'alberg Argentina de l'IVAJ, així com a l'Escola de la Mar de Borriana i a l'Escola de la Mar de la Vila Joiosa.

Entre les modalitats que es poden practicar s'inclouen vela lleugera, tant d'iniciació com de perfeccionament, vela creuer iniciació, surf de vela, piragüisme, rem i surf de rem, amb estades de cinc dies, de dilluns a divendres.

El Programa lliure d'estiu, a més de les setmanes d'estiu, també ofereix altres dues modalitats com 'Un dia en el mar' i 'Caps de setmana d'estiu', tant a Benicàssim com a Borriana.

S'aplica una tarifa especial per a membres de família nombrosa, membres de família educadora, titulars de Carnet Jove i grups d'entitats, com els ajuntaments de Benicàssim, Borriana i la Vila Joiosa, les federacions esportives autonòmiques de la Comunitat Valenciana i els clubs nàutics de Borriana i la Vila Joiosa, entre altres, amb els quals la Generalitat haja subscrit acords en matèria de promoció esportiva.

Arxius relacionats