Detall notícia

L'Espai d'Art Contemporani de Castelló presenta una nova exposició col·lectiva amb 11 artistes

14/03/2019
L"Espai d"Art Contemporani de Castelló presenta una nova exposició col·lectiva amb 11 artistes

L'Espai d'Art Contemporani de Castelló acull l'exposició col·lectiva 'entre, hacia, hasta, para, por, según, sin', un projecte que inclou l'obra d'11 artistes locals i internacionals, concebut expressament per a l'EACC per la comissària Anna Manubens. L'exposició s'inaugurarà el divendres,15 de març, a les 19.15 hores amb un acte de presentació que inclourà una performance a càrrec de Quim Pujol.

El títol de l'exposició és una seqüència extreta de la llista de preposicions que es memoritzaven a l'escola. Pareix que les preposicions no tinguen un valor semàtinc autònom o complet, però tanmateix donen forma al sentit d'una frase. Pareix que tinguen menys potència que un nom o un verb, però llegides l'una darrere l'altra evoquen justament això, potència: una successió d'arrancades, de pulsions i de desitjos.

L'exposició inclou obres dels artistes Rossella Biscotti, Manon de Boer & Latifa Laâbissi, Valentina Desideri & Stefano Harney, Fernando Gandasegui, Jon Mikel Euba, Quim Pujol, Alex Reynolds, María Salgado i Marc Vives i està composta per dibuixos, quadres, estructures, objectes i fins i tot una pel·lícula.

A més, tires de cinta adhesiva negra i cartells on diu 'en preparació' assenyalen alguns buits amb els quals arranca l'exposició i que corresponen a l'espai reservat per artistes que han començat a treballar en coses que el dia de la inauguració encara no estan materialitzades. L'exposició es podrà visitar a l'EACC fins el 9 de juny de 2019.

Més propostes de cap de setmana

La cultura continua a Castelló amb propostes imprescindibles per aquest cap de setmana, com la guardonada obra 'Rhumans', una peça de circ per a públic adult que es podrà veure al teatre Principal el diumenge, 17 de març, a les 18.00 hores. Una altra de les esperades cites de la temporada és 'Maremar', l'espectacle de Dagoll Dagom que arriba al Principal el dimarts, 19 de març, a les 18.00 hores, amb les entrades pràcticament exhaurides.

A l'Auditori, dins del cicle Territori CS, la sala de cambra M. Babiloni acollirà el concert de Toni Porcar el divendres 15 de març a les 22.30. Toni Porcar és un guitarrista castellonenc amb una extensa trajectòria que presentarà per fi els temes propis que ha conreat durant les últimes dècades. A l'endemà, el dissabte 16 de març, també dins del cicle Territori CS, tindrem Panchi Vivó dirigint el conjunt Brass Ensemble i fent una invitació a viatjar amb la música.

Les entrades per a tots els espectacles dels espais de l'Institut Valencià de Cultura a Castelló es poden adquirir en el web consultar ací.

Arxius relacionats