Detall notícia

L'Institut Valencià de Cultura presenta la seua nova producció, 'Tot explota'

22/03/2019
L"Institut Valencià de Cultura presenta la seua nova producció, "Tot explota"

L'Institut Valencià de Cultura ha presentat la seua nova producció 'Tot explota', la cinquena producció pròpia que presenta al Teatre Rialto en aquesta temporada, dins el cicle sobre la identitat, que en aquest cas se centra en la identitat de classe i que tindrà funcions del 22 de març al 7 d'abril.

La direcció de l'espectacle és de Carla Chillida i té textos de Pepe Ruiz, encara que estos han sigut un punt de partida ja que es tracta d'un treball molt horitzontal en el qual tots els membres de l'equip artístic han col·laborat en una creació col·lectiva.

Els intèrprets de 'Tot explota' són Arantxa Pastor, Claudi Ferrer, Eugeni Serra, Isabel Martí, Joana Alfonso, Juan Mandli, Manuel Climent i Canchal, Pau Blanco i Thimbo Samb.

'Tot explota' és un espectacle ple de preguntes i desvetla moltes contradiccions no solament del sistema capitalista sinó també dins la mateixa classe treballadora, en una visió que pretén no ser unidireccional.

És alhora una obra estèticament molt poderosa, amb coreografies, projeccions i música en directe i també és una proposta per a rescatar la identitat de classe, un homenatge a la classe treballadora.

Presenta les seues contradiccions amb ironia i tracta temes de gran profunditat perquè el públic es faça preguntes i es plantege noves qüestions. En paraules de la seua directora Carla Chillida: "La millor manera de defensar els nostres drets és saber qui ets".

Arxius relacionats