Detall notícia

El Teatre Principal d'Alacant acull el 'Concierto para la memoria' de Víctor Manuel

25/03/2019

L'Institut Valencià de Cultura presenta a Alacant el 'Concierto para la memoria', que oferirà el cantant Víctor Manuel en el marc de les activitats de la iniciativa 'Alacant 2019 Capital de la Memòria'. El concert tindrà lloc al Teatre Principal d'Alacant el dimarts 26 de març a les 20.30 hores.

El cantautor asturià ha fet una pausa en la seua gira 'Casi nada está en su sitio' per a participar en la commemoració dels últims dies de la Guerra Civil a Alacant.

En març de 1939, la ciutat va ser l'escenari principal de la fi de la Guerra Civil. Milers de republicans van aplegar-se al port en un intent de fugir de la repressió de les tropes vencedores i, mentre uns 2.600 van marxar-ne a l'exili a bord del vaixell 'Stanbrook', altres van quedar-ne als molls a l'espera d'unes altres naus que mai no hi van arribar.

Huitanta anys després, 'Alacant 2019 Capital de la Memòria' commemora aquells fets des del convenciment que la recuperació de la memòria històrica és una obligació de qualsevol societat democràtica.

Les entrades, amb preus que van dels 10 als 25 euros, podran adquirir-se en Instanticket.