Detall notícia

El període d'admissió d'alumnat per al pròxim curs serà del 9 al 17 de maig en Infantil i Primària

28/03/2019

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat el període d'admissió d'alumnat en els centres sostinguts amb fons públics d'Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat per al curs 2019-2020.

El procés d'admissió és el tràmit que segueixen les famílies per incorporar els seus fills i filles per primera vegada en el sistema educatiu valencià o quan decideixen canviar de centre per qualsevol motiu. Una vegada que s'haja obtingut una reserva de lloc escolar a través del procés d'admissió, comença el període de matriculació.

Aquest procés és especialment rellevant per a les famílies que matriculen els seus xiquets i xiquetes nascuts en 2016 en el segon cicle d'Educació Infantil (3 anys), i per a les famílies que vulguen matricular els fills i filles nascuts en 2017 en les aules de 2 anys, dels centres d'Infantil i Primària. Les famílies també poden matricular en el primer curs d'Educació Primària els xiquets i les xiquetes que hagen nascut en 2013.

Les famílies de l'alumnat d'Educació Infantil i Primària podran presentar les sol·licituds d'admissió als centres educatius del 9 al 17 de maig. Una vegada comprovades i baremades les sol·licituds, la publicació de les llistes provisionals es farà el 30 de maig.

Posteriorment s'obrirà un període de reclamacions entre el 30 de maig i el 3 de juny, i una vegada ateses, es publicaran les llistes definitives de l'alumnat admés el 12 de juny. Les famílies podran formalitzar la matrícula del 13 de juny al 3 de juliol.
La lletra 'O' marcarà el desempat en punts en el procés d'admissió de l'alumnat d'Infantil de 3 anys.

Admissió de l'alumnat de Secundària i Batxillerat

Pel que fa a l'alumnat de Secundària i Batxillerat, la presentació de sol·licituds es realitzarà del 21 al 30 de maig i una vegada realitzada la baremació, es publicaran les llistes provisionals en els centres educatius el dia 11 de juliol.

Les reclamacions es podran fer de l'11 al 15 de juliol, i una vegada resoltes, es publicaran les llistes definitives de l'alumnat admés el 18 de juliol. La matriculació es formalitzarà entre el 19 i el 26 de juliol.

L'alumnat procedent de centres adscrits que no hagen sol·licitat plaça en un altre centre en el procés d'admissió podran avançar la matrícula del 20 al 27 de juny.