Detall notícia

Marzà: 'Partim de fonaments sòlids i tenim persones que són un vertader motor per a fer d'aquesta terra un model de cohesió social'

17/06/2019
Marzà: "Partim de fonaments sòlids i tenim persones que són un vertader motor per a fer d"aquesta terra un model de cohesió social"

- El conseller ha pres possessió del seu càrrec al Palau de la Generalitat i a les 19.00 hores s'ha dut a terme el traspàs de carteres a la seu de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport


El saló d'actes de la Conselleria ha acollit l'acte de traspàs de competències del conseller Vicent Marzà després que aquest matí prenguera possessió del seu càrrec al capdavant dels àmbits d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat per a la X legislatura autonòmica.

La vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha sigut qui ha dut a terme l'acte d'entrega de les carteres d'Educació, Cultura i Esport a Vicent Marzà, en què han estat acompanyats pel conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, i representants del món educatiu, cultural i esportiu valencians.

El responsable de les àrees d'Educació, Cultura i Esport ha destacat que "és un honor continuar al capdavant d'aquesta Conselleria. Necessitàvem quatre anys més per tal de consolidar el canvi de model educatiu i cultural que vam iniciar en 2015. La primera legislatura del Botànic ha servit per a redreçar un país desfet per la corrupció i el despotisme; i la segona, ha de servir per a convertir les nostres comarques en llocs més pròspers, més cultes, més solidaris i més lliures", i ha afegit que "la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport té la clau per a aconseguir-ho".

El conseller Vicent Marzà ha destacat que "no comencem de zero, hem construït fonaments sòlids. Ara cal acabar l'edifici i, sobretot, tenim persones que són un vertader motor de cohesió social: mestres, professorat, famílies, personal funcionari, entitats i col·lectius culturals i esportius, per a assolir els nous reptes de manera conjunta i continuar treballant entre totes i tots perquè aquesta terra siga un referent en igualtat d'oportunitats".

Arxius relacionats