Detall notícia

El Teatre Principal de Castelló presenta 'Las cosas que sé que son de verdad'

21/02/2020
El Teatre Principal de Castelló presenta "Las cosas que sé que son de verdad"

- L'obra és una producció d'Octubre/Teatros del Canal
- La representació serà diumenge 23 de febrer a les 18.00 horesL'Institut Valencià de Cultura presenta l'obra 'Las cosas que sé que son de verdad', que es representarà el diumenge 23 de febrer a les 18.00 hores al Teatre Principal de Castelló.

L'obra és l'adaptació d'un text de l'australià Andrew Bovell, dirigit per Julián Fuentes Reta i interpretat per Verónica Forqué, Julio Vélez, Pilar Gómez, Jorge Muriel, Borja Maestre i Candela Salguero.

L'obra ofereix un retrat complex i intens dels mecanismes de la família i el matrimoni des del punt de vista de quatre fills que s'esforcen per ser ells mateixos més enllà de les expectatives i l'amor dels seus pares.

Bob i Frank han treballat molt dur perquè els seus quatre fills tinguen les oportunitats que ells mai tingueren. Ara que els fills han fet les seues vides, és el moment de relaxar-se i gaudir de la vida. Però amb el canvi de les estacions de l'any com a metàfora dels canvis de la vida, arribaran veritats amagades que ens faran plantejar-nos si l'amor que es dona a les famílies no és excessiu.

En una casa suburbana, amb un jardí xicotet, una família de classe mitjana afronta el pas d'un any decisiu. A través de la metàfora material del transcurs de les estacions veiem el creixement i el canvi de quatre germans i els seus vincles amb el pare i la mare, assistirem al desenvolupament d'un organisme que mutarà, s'agitarà i morirà per a seguir, sempre, incontenible i imparable, respirant i transformant-se.

Arxius relacionats