Detall notícia

La Biblioteca Valenciana obri els 'Encontres d'escriptors' amb Máximo Huerta i els tanca amb Paula Bonet

16/10/2020
La Biblioteca Valenciana obri els "Encontres d"escriptors" amb Máximo Huerta i els tanca amb Paula Bonet

- Els altres autors que hi participen són: Vicent Usó, Cristina Durán i Miguel Angel Giner, Alfred Sala, Nando López, Marta Meneu, Àngels Gregori, César Mallorquí, Iván Carbonell, Vicent Borrás i Paula Bonet


La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu ha desvelat la llista d'escriptors que participaran en els 'Encontres d'escriptors' 2021 que aquesta edició preveu la possibilitat que siguen encontres presencials i en línia.

L'escriptor valencià Máximo Huerta, que està ara de promoció amb la seua última novel·la 'Con el amor bastaba', serà l'encarregat d'obrir el cicle d'escriptors el 3 de febrer.

Una setmana més tard participarà, Vicent Usó, guardonat amb el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians 2019 en narrativa amb el llibre 'El paradís a les fosques'.

El 17 de març, la parella composta per Cristina Durán i Miguel Angel Giner, mostraran el seu enginy amb les il·lustracions que els han valgut el Premi Nacional del Còmic 2019 per l'obra 'El día 3' sobre l'accident de metro produït a València el 3 de juliol de 2006.

El 24 de febrer, Alfred Sala guanyador de la 39 edició del Premi Enric Valor de narrativa juvenil amb la seua novel·la d'aventures 'Expedició al Congo. Bwana Nyani' i, el 3 de març, Nando López guanyador el premi Gran Angular de l'editorial SM 2020 amb l'obra 'La versión de Eric'.

El 10 de març serà el torn de Marta Meneu, la jove 'booktuber' que està darrere del canal de recomanació de llibres de 'La prestatgeria de Marta', el 24 de març és moment per a la poesia amb Àngels Gregori, Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians 2019 en poesia per l'obra 'Quan els grans arbres cauen', i tanca el mes l'escriptor i periodista, Cèsar Mallorquí.

El 14 d'abril, l'autor Iván Carbonell presentarà la seua obra 'Balada de la frontera. Cròniques del Sud' premiada en la XXV edició del Premi Enric Valor de novel·la en valencià 2019, atorgat per la Diputació d'Alacant, i el 28 d'abril, Vicent Borrás, autor de narrativa juvenil com 'Els silencis de Marc' o 'Lennon i Anna'.

El cicle el tanca l'escriptora i il·lustradora Paula Bonet el 5 de març. Entre els seus treballs, una adaptació de Tirant lo Blanc i una extensa producció gràfica.

L'activitat està dirigida a alumnes de Primària, Secundària i cicles formatius, Batxillerat, escoles d'adults, associacions culturals i clubs de lectura. Els grups interessats poden sol·licitar-ne la participació fins al pròxim 31 d'octubre en la web de la Biblioteca Valenciana 'bv.gva.es'.

Es realitza en col·laboració amb l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i Edicions Bromera i se selecciona els autors amb el propòsit de comprendre tots els gèneres literaris i els suggeriments que professors i centres escolars fan arribar a la Biblioteca Valenciana.

Arxius relacionats