Visualització de contingut web

JORNADES D'IGUALTAT I CONVIVÈNCIA

 

TERCERA TROBADA DE PERSONES COORDINADORES D'IGUALTAT I CONVIVÈNCIA

Trobareu la informació de la trobada en la pàgina d'Igualtat.

 

SEGONA TROBADA DE PERSONES COORDINADORES D'IGUALTAT I CONVIVÈNCIA

Trobareu la informació de la trobada en la pàgina d'Igualtat.

 

PRESENTACIÓ DEL REPOSITORI DE RECURSOS WEB PER A LA IGUALTAT I LA CONVIVÈNCIA   13 de març de 2018

La direcció general de Política Educativa de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport presenta el projecte REICO, repositori de recursos web per a la igualtat i la convivència, que tindrà lloc el dia 13 de març, a les 10:30 hores, en el saló d'actes de l'IES Benlliure, al carrer del Convent dels Carmelites, 13, 46010, València.


RESUM I MATERIALS DE LA JORNADA "EDUSIONA'T. UNA MIRADA DE PAU."   16 i 17 d'octubre de 2017

"Prevenció i detecció del racisme. la xenofòbia i la intolerància en l'aula: propostes per a millorar la convivència"

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social a través de l'OBERAXE, va organitzar aquesta jornada que es celebrà al Palau de les Arts Reina Sofia de València els dies 16 i 17 d'octubre.

Objectius de la jornada: sensibilitzar a la comunitat educativa sobre la prevenció i la detecció del racisme, la xenofòbia i altres formes d'intolerància en les aules; dotar d'eines per a la identificació de conductes discriminatòries i/o intolerants; proporcionar estratègies per a promoure la igualtat, el reconeixement i el respecte a la diversitat cultural en els centres educatius; així com afavorir l'intercanvi i la transferència d'experiències de la pràctica educativa.

Destinataris de la jornada: responsables d'educació de Comunitats Autònomes, la persona Coordinadora d'Igualtat i Convivència, persones que formen part dels equips directius, i orientadores o orientadors dels centres educatius de la Comunitat Valenciana.


Gener del 2017 - Primera jornada de persones coordinadores d'igualtat i convivència "Construïm entorns segurs i intervenim davant l'assetjament escolar i la LGTBfòbia a les aules"

VÍDEOS DE LA JORNADA

  1. Presentació: conseller Vicent Marzà
  2. Primera ponència: Joan Vaello
  3. Segona ponència: UAI Alacant
  4. Tercera ponència: Jose Ignacio Pichardo
  5. Debat
  6. Cloenda: Jaume Fullana
  7. Clownclusió: ClownDestino Teatro
  8. Vídeo d'accions de convivència dels centres educatius

Novembre de 2014 "Els centres educatius com a espais de convivència"

Jornades realitzades en la Comunitat Valenciana a fi de difonde l'Orde 62/2014, de 28 de juliol per la qual es regula l'elaboració dels plans de convivència en els centres educatius de la Comunitat Valenciana. En elles, es van aportar diferents experiències per a l'actualització dels plans de convivència.

Així, volem compartir este treball que segur ens podrà ajudar a afavorir les relacions interpersonals en contextos educatius, des del compromís i la participació de la comunitat educativa.

A continuació, es poden consultar els materials i presentacions de les diferents Jornades sobre convivència organitzades pel Sevici de Formació del Professorat i els CEFIREs en el mes de novembre de 2014.

  • CEFIRE d'Alacant (13 de novembre de 2014). IES Antonio José Cavanilles.

Díptic de la Jornada / Actualització del Pla de Convivència (Sra. Blanca Torregrosa) / La intervenció en els casos de violència escolar (Sra. Mª Carmen Ferrández) / Actuacions de millora de la convivència: Grup CONVIELX / Anem a l'Institut a la recerca d'idees: IES Navarro Santafé (Villena) / Programa d'ajuda entre iguals: IES Mare Nostrum (Alacant).

  • CEFIREs d'Alacant, Orihuela i Elda (14 de novembre de 2014). IES La Foia d'Elx.

Díptic de la Jornada / Actualització del Pla de Convivència (Sra. Blanca Torregrosa) / La intervenció en els casos de violència escolar (Sra. Mª Carmen Ferrández) / Actuacions de millora de la convivència: Grup CONVIELX / Socialització preventiva en Infantil i Primària: CEIP Luis Vives (Cullera) / Del maltractament a l'atenció entre iguals. Un enfocament sense culpes: IES Mare Nostrum (Alacant).