El model esportiu valencià atén l'esport de competició i, especialment, l'esport de base per a atendre les necessitats pròximes de la ciutadania.

La promoció de l'activitat física forma part dels eixos bàsics perquè la societat assolisca nivells òptims en valors associats amb la convivència, la igualtat de gènere, la integració de totes les persones, la incentivació d'hàbits saludables, el manteniment de la nostra cultura i el respecte al medi ambient.

Formació, oci, rendiment i potenciació de la xarxa d'entitats d'esport de base són els puntals bàsics d'actuació en aquesta matèria per part de la Direcció General d'Esport.

NOVETATS

Subvenciones elite 2019

Publicada convocatòria de premis para 2019

S'ha publicat en el DOGV la següent convocatòria per a 2019:

- RESOLUCIÓ de 9 d'abril de 2019, de la Direcció General d'Esport, per la qual es convoquen  premis  per la classificació i preparació en jocs olímpics i paralímpics, i en campionats del món i d'Europa per a l'any 2019. (DOGV 8.531 de 17/04/2019)

 

El termini per a la presentació de sol·licituds, finalitzarà el 14 de maig de 2019.

Publicado el Plan Formativo de Pilota Valenciana

Publicat el Pla Formativu de Pilota Valenciana

Publicada l'Ordre 38/2018, de 20 de novembre, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual s'estableixen les condicions, requisits i procediment per al reconeixement de cursos d'entrenadora o entrenador de pilota valenciana i s'aprova el seu pla formatiu.

Documents relacionats: