NOVETATS

Publicada Resolució de Projectes Singulars 2019

Publicada Resolució de Projectes Singulars 2019

Publicada la RESOLUCIÓ de 19 de novembre de 2019, de la Direcció General d'Esport, per la qual es resol la convocatòria de subvencions destinades a l'execució de projectes singulars en l'àmbit de l'esport i l'activitat física per a l'any 2019.

Més informació:

Xest celebra els vint anys dels plans d'especialització esportiva

Xest celebra els vint anys dels plans d'especialització esportiva

Antics alumnes, com l'exnadadora olímpica Lydia Morant, han assistit a l'acte del 20 aniversari de la posada en marxa d'aquest programa, gràcies al qual esportistes d'elit han pogut compaginar la vida acadèmica i l'esportiva.

El divendres 20 de setembre de 18 a 20h es van celebrar els 20 anys dels Plans d'Especialització Esportiva en el Complex Educatiu de Xest. L'acte, que primerament es va planificar per fer-ho en els Jardins de Gerencia,  va haver de ser desplaçat  al Pavelló Doble per les previsions meteorològiques.

L'acte va comptar amb la presència del director general d'Esport, Josep Miquel Moya, i el director territorial d'Educació, Cultura i Esport, Santiago Estañan.

Per aquest centre han passat atletes, jugadors d'handbol i rugbi, karatekes, judokas i esportistes d'halterofilia o escacs, entre altres, que van acudir a aquesta trobada amb els seus antics companys.

Actualment, hi estudien i entrenen esportistes de 14 modalitats diferents: atletisme, bàdminton, beisbol, handbol, hoquei, karate, natació, taekwondo, orientació, triatló, tennis taula, tir amb arc, rugbi i voleibol.

 

Foto 1 (descarregar)

Foto 2 (descarregar)