novetats

« Ves enrere

El programa Pilota a l'Escola estrena portal web

El programa Pilota a l'Escola estrena portal web

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha engegat un nou portal web del programa Pilota a l'Escola. Aquest nou portal ofereix informació detallada del programa Pilota a l'Escola així com un formulari d'inscripció, enllaços d'interès, així com un espai per als docents a més d'un vocabulari de pilota valenciana. 

A més aquest nou web compta amb un apartat dedicat a la competició entre els centres escolars així com material gràfic i vídeos, tot açò relacionat amb el món de la pilota valenciana. L'enllaç per a poder visitar aquest web és pilotaescola.gva.es 

Cal recordar que, el passat 4 de desembre, en la localitat valenciana de Benicarló, es van iniciar les sessions formatives als docents que formen part del rograma Pilota a l'Escola. Aquestes sessions continuen el dia 11 a Castelló i Oliva, el dia 12 a Petrer i al Trinquet de Pelayo, el dia 13 a Pelayo i Benidorm, el 14 a Alzira i Pedreguer i finalment, el dia 15 a Agost i Pelayo. 

Enguany participen 423 professors pertanyents als 423 centres que han sol·licitat participar en aquesta edició del programa Pilota a l'Escola. 

Aquesta sessió formativa té dues parts. Una primera part teòrica on es resumeix el contingut del programa i s'expliquen les novetats. Enguany el format d'aquesta part serà més participativa per part del professorat ja que desenvoluparan tots els punts del programa en grups. 

A continuació els tècnics federatius presenten la part pràctica, que versa sobre com es desenvoluparà la sessió, per part dels mestres en cada centre escolar i es donaran conèixer jocs pràctics per a poder usar durant les classes d'Educació Física. 

Al final d'aquesta sessió formativa es farà lliurament, a cada col·legi, del material didàctic i específic de pilota valenciana que li correspon.