novetats

« Ves enrere

Estrena de l'obra de teatre, "Cavallers"

Estrena de l'obra de teatre, "Cavallers"

Arriba l'estrena de "Cavallers", l'obra de teatre més esperada del món de la pilota.

El Teatre Ideal de Villanueva de Castellón acollirà el dissabte 16 de febrer a les 17:30 de la vesprada l'estrena de l'obra de teatre. "Cavallers", una obra molt esperada pel món de la pilota valenciana.

L'obra, escrita per Purificació Mascarell, és segons l'autora un homenatge al comportament extremadament noble, just i honorable que preserva el joc de pilota. És un tribut a tots aquells que, com els protagonistes de l'obra, porten per bandera la dignitat i l'honradesa com el millor tresor personal.

El grup de teatre castelloner Triloc serà l'encarregat de representar l'obra. Després dels èxits aconseguits amb les representacions de "La Família Irreal" i "Poble", el grup tornarà a pujar a l'escenari després de molt de temps de preparació de l'obra i amb el repte de tornar a omplir el teatre de gom a gom i de fer gaudir al públic assistent.

L'entrada serà gratuïta, ja que l'obra ha sigut editada per la Càtedra de la pilota Valenciana de la Universitat de València. Es poden recollir entrades anticipades en la biblioteca municipal Joan Fuster de Villanueva de Castellón.


                                                                      Càtedra de Pilota Valenciana