novetats

« Ves enrere

Inici de les obres a la Ciutat de la Pilota de Montcada

Inici de les obres a la Ciutat de la Pilota de Montcada

LA DIRECCIÓ GENERAL D'ESPORT DE LA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT INICIA LES OBRES DE L'APARCAMENT DEL COMPLEX ESPORTIU DE PILOTA VALENCIANA DE MONTCADA PER PODER OBRIR-LO AL PÚBLIC.

Ahir dijous 4 de juliol, es van iniciar les obres preceptives per poder obrir al públic el trinquet del complex de pilota valenciana de Montcada.

La ciutat de la Pilota té el seu origen en l'any 2001, quan es va iniciar aquest projecte, però que temps més tard quedà paralitzat. Tot i haver acabat el trinquet d'escala i corda, en l'any 2015 es va tancar al públic perquè no tenia la llicència d'obertura que preveu la normativa vigent. Després de presentar a l'Ajuntament els documents pertinents, en novembre de 2018, l'Ajuntament va donar la llicència provisional a falta d'acabar aquesta obra per poder donar la llicència d'obertura definitiva.

Aquesta instal·lació és una referència pel que fa a la grandària, l'aforament i la varietat de modalitats a les quals es podrà jugar. Actualment, el complex compta amb el trinquet d'escala i corda i raspall i, una vegada acabades les obres, tindrà també una pista per jugar, practicar i entrenar a totes les modalitats de ratlles i raspall. A més a més, també s'hi habilitarà un gimnàs i una aula formativa per poder realitzar qualsevol activitat formativa.

L'obra està prevista que concloga en novembre d'enguany, és a dir, d'ací a cinc mesos.